TENISKA SEZONA 2017. TK Prelog uspješno završena

Izuzetno uspješna i najmasovnija do sada teniska sezona na vanjskim terenima TK Prelog uspješno je završena odigravanjem finalnih mečeva Prvenstva kluba za 2017. godinu. Ove se godine natjecalo ukupno 46 tenisača u tri kategorije: A prvenstvo i B prvenstvo za muškarce i prvenstvo za žene. Ranije je već održano i Prvenstvo kluba za mlađe uzraste.


U nedjelju 15. listopada održana su finala prvenstva kluba u A kategoriji za muškarce te u ženskoj kategoriji. U finalu su se sastale Tea Oto i Nataša Jurčec kod djevojaka te Mario Kljajić i Igor Janković kod muškaraca.


Prvakinja kluba za 2017. postala 26 godišnja Tea Oto, dok je u kategoriji muškaraca već godinama nepobjediv Mario Kljajić. Nagrade su najboljima podijelili predsjednik i potpredsjednica kluba Zlatko Filipić i Sonja Ivoš. Osim finalista nagrađeni su i polufinalisti: Dora Balent i Štefanija Bermanec-Pavlic te Dino Peklar i Saša Škoda.


B finale prvenstva u kojem su se sastali Branko Novak i Marko Gotal odigrano je 3. studenog, pobjednik je Branko Novak,  a nagrađeni su još i polufinalisti Nenad Martinec i Vlado Blažeka. Također ovom prilikom dodijeljena je i nagrada pobjednika Lige kluba koju je drugi put za redom osvojio Dino Peklar.


Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Čudesna večer Marija Manđukića: Realu dao dva gola, ali u dramatičnom i spornom fotofinišu Real prošao dalje
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.