TENIS Liga rekreativaca u organizaciji TK Dubravčan

Treću godinu za redom Tenis klub Dubravčan organizirao je tenisko natjecanje rekraeativnih tenisača, tzv. tenisku piramidu u kojoj se ove godine natjecalo 38 tenisača, najviše do sad. S natjecanjem se počelo početkom travnja, a završilo krajem listopada. Nakon šest mjeseci natjecanja, odigran je Masters za prvaka u kojem je sudjelovalo osam najuspješnijih  pojedinaca.

Najboljim se pokazao Josip Zdelar (TK Podravina, Ludbreg). U finalnom meču savladao je u tri neizvjesna seta Sašu Friščića, člana TK Dubravčan. Tako smo i treću godinu za redom dobili novog pobjednika. Prije Josipa Zdelara, osvajači su bili Dejan Slaviček i Stanislav Žinić.Paralelno s Mastersom za prvaka odvijao se i Utješni master kojeg je osvojio Ivica Pongrac te tako obranio prošlogodišnji naslov. Bio je uvjerljiv proitv Borka Belige i posao završio u dva seta.

Najboljim pojedincima osigurane su prigodne nagrade te medalje koje su podijelili predsjednik kluba, Kristijan Krušelj te čovjek bez kojeg ovog natjecanja ne bi bilo, voditelj natjecanja Stanislav Žinić. Uz domaće tenisače sudjelovali su tenisači iz Kotoribe, Ludbrega i Goričana. Natjecanje su popratili brojni  gledatelji koji su zdušno bodrili svoje favorite.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Izabranici Zlatka Dalića otputovali u SAD: s reprezentacijom prvi put i Dražen Ladić
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.