Povezane vijesti
TENISKI turnir 'Daj as za autizam'

TENISKI turnir 'Daj as za autizam'

Dobrotvorni teniski turnir 'Daj as za autizam' će se održati u subotu 2. lipnja s početkom u 13 sati na teniskim terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu....

TENIS 6. Prelog mix open

Tradicionalno, šesto po redu Otvoreno tenisko prvenstvo Grada Preloga za mješovite parove održat će se u subotu 2. rujna na terenima u Teniskog kluba Prelog. Riječ je o turniru koji je 2012. godine pokrenuo Teniski klub Prelog prvenstveno s ciljem uključivanja većeg broja žena u ovaj planetarno popularni sport.

Svake godine na turnir dolazi sve više žena, a time i parova te je prošle godine sudjelovalo 30 tenisačica i tenisača iz prijateljskih klubova iz Međimurske i Varaždinske županije koji su iskoristili subotnje sunčano i toplo vrijeme kako bi se natjecali za pokal Grada Preloga i ugodno družili.

Tradicija igranja tenisa u Prelogu seže u 30.-te godine 20. stoljeća, a ove je godine završena izgradnja još dva nova teniska terena tako da će se ove godine po prvi puta ovaj turnir igrati na pet raspoloživih terena na jednoj lokaciji.

Klub trenutno ima oko 100 članova, a povećanjem terenskih kapaciteta otvorila se mogućnost za uključivanjem u klub većeg broja igrača. Uprava Teniskog kluba Prelog poziva stoga sve zainteresirane, a naročito djecu i rekreativce, da se uključe u ovaj sport., a igračice i igrače rekreativce da odazovi pozivu na Otvoreno prvenstvo.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Pričali smo s novim trenerom košarkaške reprezentacije: 'Na igračima želim vidjeti želju igranja za hrvatski dres'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.