STRELIČARSTVO Suze, veselje i osam medalja u Čakovcu

Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec bio je domaćin Prvenstva Hrvatske za djecu do 14 godina. Domaćini su u dvorani GOC-a ugostili 90-tak mladih streličara iz 21 kluba iz čitave Hrvatske.

Od prve do zadnje strijele bilo je izuzetno napeto i emotivno za sve natjecatelje, pa je tako bilo i nervoze i veselja i suza, ali na kraju je najviše bilo veselja zbog osvojenih medalja. Naši mladi streličari iz Katarina Zrinski Čakovec nastupili su s 11 pojedinaca i 3 ekipe te ukupno osvojili osam medalja.U stilu standardnog luka među dječacima do 12 godina izuzetno dobro pucao je Matija Talaš i osvojio zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske. Treće mjesto i brončanu medalju osvojio je Mihael Trupković, a Jan Zadravec osvojio je sedmo mjesto. Ekipa u sastavu Matija Talaš, Mihael Trupković i Jan Zadravec osvojila je zlatnu medalju.

U stilu olimpijski luk među dječacima do 12 godina Leon Kolarić zauzeo je osmo mjesto, Vid Muškinja zauzeo je 10. mjesto, a Teo Štrukelj zauzima 12. mjesto. Ekipa u sastavu Leon Kolarić, Vid Muškinja i Teo Štrukelj osvojila je srebrnu medalju.U stilu instiktivni luk među dječacima do 14 godina jako sigurno i smireno pucao je Nikola Brezovec i na kraju uvjerljivo osvojio zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske. Karlo Flajšer ispustio je brončanu medalju za sedam krugova te na kraju zauzeo četvrto mjesto, dok je Noa Petek zauzeo peto mjesto. Ekipa u sastavu Nikola Brezovec, Karlo Flajšer i Noa Petek osvojila je zlatnu medalju.

U stilu goli luk među djevojčicama do 12 godina Mila Kuvač je pod temperaturom otpucala turnir do kraja i osvojila brončanu medalju.

U stilu složenog luka među dječacima do 14 godina iskusni Štefan Granatir otpucao je ovaj turnir jako ozbiljno i nije dao nimalo šanse svojim protivnicima te sa 100 krugova prednost uvjerljivo osvojio prvo mjesto i naslov državnog prvaka Hrvatske. Velike čestitke svim malim streličarima!

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

HNL ulazi u završnu fazu: Dinamo još nije osigurao naslov, Rijeci ostaje samo nada
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.