STRELIČARI osvojili šest medalja u Sisku

Streličarski klub Sisak bio je domaćin za oko stotinu streličara iz čitave Hrvatske te BiH. Streličari SK Katarina Zrinski Čakovec nastupili su sa sedam natjecatelja i uspjeli osvojiti šest medalja.

U složenom luku među kadetima Štefan Granatir pucao je jako dobro i na kraju s istim brojem krugova, istim brojem desetki, ali jednom devetkom manje od prvoplasiranog, ipak osvojio drugo mjesto. U standardnom luku kadetske kategorije Fran Kovačić osvojio je zlatnu medalju, među seniorima Mladen Trupković osvojio je zlatnu medalju, dok je među veteranima Stijepan Oehler osvojio srebrnu medalju.

U stilu olimpijskog luka među seniorima i veteranima vodila se borba u duel mečevima raspucavanja. U seniorskoj konkurenciji Krešimir Štrukelj na kraju osvaja brončanu medalju, a isto tako među veteranima Mihael Štebih osvaja brončanu medalju.

U nastavku dvoranske sezone slijedi nekoliko klupskih turnira kao priprema za predstojeća Prvenstva Hrvatske kako za djecu tako i za sve ostale kategorije koja su na rasporedu za mjesec dana.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Hajrović za RTL nakon što je poveo Dinamo u finale kupa: 'Došao je narod, a igrom nismo zadovoljni'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.