STOLNI TENIS Samo Škoda prošao skupinu u Zadru

Nova sezona polako se zahuktava pa je u subotu i nedjelju u Zadru održan 13. Memorijal Barba Tome Amižića za kadetske, juniorske i seniorske kategorije. Od igrača iz Međimurske županije igrali su samo mladi članovi MSTC Čakovca, koji se baš i nisu istakli svojim rezultatima, što pokazuje da su još uvijek daleko od  natjecateljske forme.

Zadovoljavajući je bio tek rezultat Stjepana Škode, koji je, nakon poraza od nositelja skupine Baneka iz osječkoga Vodovoda i pobjeda nad Benkovićem iz HASTK Mladosti i Tuđe iz Zaboka, među juniorima kao drugi prošao kvalifikacijsku skupinu, ali je zatim već u osmini finala s 3:1 izgubio od Jakova Jakelića iz GSTK Zagreba, s kojim će u idućoj sezoni zajedno za MSTC Čakovec igrati u 1. Hrvatskoj ligi istok.

Također u juniorskoj konkurenciji, Filip Godina nije dohvatio završnicu, jer je osim od nositelja skupine Bana iz HASTK Mladosti izgubio i od Kotarskoga iz Sesveta pa mu je pobjeda nad Šagijem iz MGK Drave Žabnik bila dovoljna tek za treće mjesto.

Slično i Matija Strbat u kategoriji mlađih kadeta, koji je očekivano izgubio od Lozušića iz GSTK Zagreba, ali i od slabije rangiranoga Hencla iz TIS-a, a dobio samo Krajnovića iz Pridrage i u svojoj skupini također bio treći. Godini i Strbatu pouka da trebaju biti uporniji protiv igrača sebi slično rangiranih, jer će u protivnom i ždrijeb na slijedećim turnirima biti sve nepovoljniji za njih.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Boksački spektakl na RTL-u: Ivana Habazin ide po novi svjetski naslov
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.