STOLNI TENIS: Prvenstvom za mlade završena sezona u Kos-Kotoribi

Pojedinačnim prvenstvom za mlađe kategorije u petak je završena sezona u Stolnoteniskom klubu Kos-Kotoriba. Mladi su ti kojima se u klubu posvećuje mnogo pažnje pa nimalo ne čudi što su oni svojim rezultatima u samom vrhu među međimurskim klubovima. Uz klupsko rukovodstvo i marljivoga trenera Stjepana Vidovića velika potpora njihovom napredovanju su i roditelji, koji su ih u punom broju pratili i na ovom prvenstvu, a zajedno s njima odigrali i obiteljski turnir u parovima.

Prvenstvo je odigrano u četiri kategorije, a kako to biva kad međusobno igraju klupski kolege i kolegice, niti ovoga puta nisu izostali žestoki okršaji. U kategoriji najmlađih kadeta prvak je Dino Sović, koji je do titule došao tek u petom setu protiv drugo plasiranoga Doriana Pišpeka, dok je treće mjesto osvojio Marko Knez. Među najmlađim kadetkinjama prva je bila Nela Kovačić ispred najveće konkurentice Laure Horvat te Hane Sović i Nine Friščić.

Domagoj Dežđek pobjednik je kategorije kadeta, ispred Pave Dornika i Dine Sovića, a Nika Lukša očekivano je osvojila prvo mjesto među juniorkama, ostavivši iza sebe Dijanu Matotek, Gabrijelu Siladi i Barbaru Čižmešiju.

Vrlo je interesantan bio već spomenuti obiteljski turnir u parovima, koje su činili po jedan roditelj i jedan mladi igrač ili igračica. Neizvjesnost je bila tim veća što nije bilo nositelja, nego se svih 12 sastava ždrijebalo. Tu su se najbolje snašli Barbara i Josip Čižmešija, koji su u finalu bili bolji od Domagoja i Roberta Dežđeka, dok su treće mjesto osvojili Nika i Marinko Lukša ispred četvrto plasiranih Doriana i Nikole Pišpeka.

Po tri prvo plasirana u svakoj kategoriji okitili su se medaljama, koje su im uručili predsjednik kluba Ivan Špicar i trener Stjepan Vidović. Na kraju su se svi počastili picom i sokovima, uz obećanje da će se opet okupiti na treningu 4. rujna, prvoga dana nove školske godine kada za njih počinje i nova sezona. 

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Davis Cup u Varaždinu: susret Hrvatska - Kazahstan otvaraju Čilić i Popko
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.