STOLNI TENIS Noa Vresk treći na 48. Otvorenom prvenstvu Murske Sobote

Nakon dosta vremena članovi nekog od međimurskih klubova ponovo su sudjelovali na Otvorenom prvenstvu Murske Sobote za mlade u stolnom tenisu, već treću godinu Memorijalu Mirka Ungera starijega. Bili su to članovi Mihovljana, koji su tako obnovili nekad tradicionalno igranje na ovom turniru u prijestolnici slovenskoga Prekmurja.

Jaku konkurenciju su uz mlade Slovence i Slovenke u subotu pojačali i reprezentativci Kazahstana pa je turnir imao međunarodni karakter. Kući su donijeli i tri odličja, a upravo je najbolji mladi Kazahstanac u polufinalu kategorije kadeta u polufinalu spriječio prolazak Noe Vreska u borbu za zlato pa se najbolji Mihovljančan na turniru morao pomiriti broncom.

U istoj kategoriji natjecao se i Dominik Toplek, koji je nakon prolaska skupine, nažalost, u četvrtfinalu igrom ždrijeba namjerio na  svojega klupskoga kolegu Vreska, od kojega je izgubio. Ostalo troje članova Mihovljana na turniru nije prošlo kvalifikacijske skupine, ali je bilo uspješno u utješnom natjecanju gdje je Hana Zadravec bila druga među juniorkama, a Filip Vinković treći među juniorima, dok je Denis Toplek iz igre ispao u četvrtfinalu kategorije mlađih kadeta.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dvostruki pobjednik Australian Opena Mate Pavić vratio se u Hrvatsku i poručio: 'Dok je Krajan izbornik, mene neće biti u reprezentaciji'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.