STOLNI TENIS Druženje i turnir u USTA Belici

Dok većina stolnoteniskih klubova u ovim vrućim danima koristi ljetnu stanku, članovi Udruge stolnotenisača amatera iz Belice su i te kako aktivni. Redovito se druže pa su prošle subote u dvorani beličkoga društvenog doma odigrali i interni klupski turnir na kojemu je od njih 20, koliko ih se okupilo, rekete u ruke uzelo 12.  

Visokoj temperaturi i protivnicima najbolje se odupro Tomica Braniša, koji je u finalu nadigrao kolegu iz prve ekipe Denisa Tratnjaka, dok je u borbi za treće mjesto između članova drugoga sastava Slavka Tratnjaka i Damira Sečana uspješniji bio Tratnjak.Odigran je i turnir parova, na kojemu su nastupili ždrijebom odabrani sastavi. Najuigraniji su bili Danijel Premuš i Dragan Horvat, koji su u finalu pobijedili Stjepana Kolarića i Damira Sečana, a treće mjesto su, pobjedom nad Goranom i Josipom Habijanom Đusom, osvojili Anton Dodlek i Slavko Tratnjak.

Rezultati

- pojedinačno – četvrtfinale: D. Tratnjak – Kolarić 3:0, D. Sečan – J. Habijan Đus 3:0, Premuš – S. Tratnjak 2:3, Braniša – Horvat 3:1; polufinale: D. Tratnjak – D. Sečan 3:2, Braniša – S. Tratnjak 3:0; za 3. mjesto: S. Tratnjak – D. Sečan 3:1; finale: Braniša – D. Tratnjak 3:1.

- parovi - za 3. mjesto: Dodlek/S. Tratnjak – G. Habijan/J. Habijan Đus 3:1; finale: Premuš/Horvat – Kolarić/D. Sečan 3:1.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Joshua pobijedio Parkera i izazvao Wildera, on prihvatio borbu i poručio Parkeru: 'Opljačkan si'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.