STOLNI TENIS Devet medalja naših na 7. VzPongu u Varaždinu

Tradicionalno se uz Špancirfest u Varaždinu organizira stolnoteniski turnir poznat kao VzPong. Stolnoteniski klub STARR je tako u subotu i nedjelju u gradskoj sportskoj dvorani (Areni) bio domaćin 7. izdanja na kojemu su se u 15 kategorija trebali natjecati igrači i igračice svih uzrasta.

Nažalost, dugo toplo ljeto uspavalo je mnoge prijašnje i potencijalne učesnike pa se prijavilo tek stotinjak natjecatelja, koji su se na kraju natjecali samo u 10 kategorija. Bili su to uglavnom članovi klubova iz naše regije, a rejting turniru podigli su igrači i igračice iz Murske Sobote iz susjedne Slovenije.

U takvoj situaciji dobro su se snašli članovi međimurskih klubova, koji su osvojili devet medalja za osvojena prva, druga ili treća mjesta, koje im je uručio alfa i omega kluba organizatora Ronald Ređep. Najsjajnijom, onom zlatnom, okitila se u kategoriji neregistriranih kadeta i kadetkinja, koji su igrali zajedno, Ana Novak iz Putjana, a u istoj su kategoriji njeni klupski kolege Fran Perčić i Vito Strahija podijelili treće mjesto.

Druga mjesta i srebrne medalje osvojili su perspektivni igrač Putjana Ivor Colev među najmlađim kadetima, a dvije, i to u kategorijama mlađih veterana i u ping-pongu (igra jednakim, drvenim reketima), je osvojio igrač Goričana Boris Andročec.

Broncu su, uz već spomenute Frana Perčića i Vitu Strahiju, osvojili još i Zvonimir Turk iz STK Čakovca među starijim veteranima, Franka Mesarić iz Putjana u kategoriji najmlađih kadetkinja i član Goričana Dario Grd, koji je bio treći  među neregistriranim seniorima.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Cvitanović dao ostavku nakon 1:4 poraza od Lokomotive: 'Najmučniji dan u mom životu'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.