SRAMOTA Slovenski izbornik šokirao - Sveti Martin nazvao vukoj..inom

Slovenija je u Varaždin stigla samo s jednim bodom, na kojem je i ostala nakon poraza od jake Danske. Iako su većim dijelom susreta slovenski rukometaši bili blizu, na kraju su posustali i upisali poraz, kojim su si praktično zatvorili vrata polufinala.

Momčadi iz varaždinske skupine smještene su u Svetom Martinu na Muri, a pred Slovenijom su tri slobodna dana.

Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoj....., kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka. Nešto ćemo izmisliti, razmišljam da ih pustim na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici - rekao je slovenski izbornik, Crnogorac Veselin Vujović.

Nema dvojbe da je riječ o odličnom treneru, zanimljivom i zabavnom i za novinare i publiku jer nikad nema dlake na jeziku, ali sad je (opet) malo pretjerao. Zamislite da je hrvatski izbornik ili bilo koji drugi rekao nešto slično u Sloveniji, piše portal sportske.jutarnji.hr.

Iako je Sveti Martin selo od dvije i pol tisuće stanovnika, nije zaslužio da ga izbornik jedne ozbiljne reprezentacije tako pogrdno naziva. Sigurni smo da reprezentacijama u hotelu ništa ne nedostaje, uostalom, nije ovo učenička ekskurzija, nego europsko prvenstvo...

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Odlazi li Ante Ćorić u Romu? Talijanski klub očekuje potvrdu do kraja mjeseca
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.