Povezane vijesti
OTVORENA speedway sezona

OTVORENA speedway sezona

U utorak 13. ožujka počieli su treninzi na stazi speedway stadiona Milenium u Donjem Kraljevcu. Dolaze vozači iz Unie Tarnow, Lublina, Landshuta, ali...

SPEEDWAY Jura u Lonigu, poznate cijene ulaznica za SEC Challenge

Jurica Pavlic trebao je u subotu voziti kvalifikacije za GP u Lonigu, no zbog kiše utrka će se voziti u nedjelju. Navijat ćemo za njega za plasman u Race Off.


Sve nam je bliži 20. svibnja kada će se voziti SEC Challenge u Donjem Kraljevcu od 19:00 sati. Četiri utrke polufinala dat će nam imena 16 vozača koji voze SEC Challenge, zadnju stepenicu prije plasmana u finale. Samo sedam vozača iz ove utrke kvalificirat će se u finala koja uživo prenosi Eurosporta a održavaju se na četiri staze: Torun. Gustrow, Hallstavik, Lublin.


Sigurnost vozača našem klubu SC UNIA kao speedway organizatoru i ljubitelju ovog adrenalinskog sporta je najvažnija pa su zamijenjeni zračni jastuci čime je stadion Milenium u Donjem Kraljevcu dobio još jedan veliki plus.Cijene ulaznica za SEC Challengeće biti 80 kuna i 60 kuna. Stadion se dijeli na dvije zone, zona start i zona ostale tribine. Cijena za sve tribine na startu je 80 kn (plava, žuta i crvena), a za sivu, zelenu i narančastu 60 kn. Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Emotivan doček paraolimpijaca: zlatni Dino Sokolović u zagrljaju onih kojima je posvetio medalju
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.