Povezane vijesti
LIGA TRI MOSTA Zima se vratila

LIGA TRI MOSTA Zima se vratila

- Zima nam se vratila, ali nedjeljno hladno jutro nije bilo izgovor da 47 trkača ne otrči svoje dionice na 5. kolu Lige 'Tri mosta'., poručuju iz TK K...

'SNJEŽNO' 2. kolo Globetke

U utorak 6. ožujka održat će se drugo ovogodišnje kolo Kros lige Globetka, sa startom u 17 sati. Očekuje nas trčanje po teškomterenu, prekrivenom snijegom pa se treba dobro pripremiti za taj 'okršaj'. Jedna od utrka u Globetki koja je održana u sličnim uvjetima bila je ona u 1. kolu 2014. godine, a slike s tog kola pogledajte ovdje.

Trkače će već po običaju dočekati okrijepa jednog od donatora, a pripadnice nježnijeg spola bit će tradicionalno darovane prigodnim poklonom.

​Trčanje u ovakvim uvjetima biti će uvod u razdoblje koje će obilovati kros i trail utrkama. Tako se  već u nedjelju 11. ožujka u Ludbregu održava Trail Crazy Hill, 17. ožujka u Koprivnici na rasporedu je Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu, 24. ožujka u čakovečkom parku održat će se Proljetni kros za učenike osnovnih i srednjih škola s područja Međimurja, a na Uskrsni ponedjeljak po prvi puta održat će se Trail utrka Čakovec - Štrigova.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Daria Obratov ostvarila san i postala prva hrvatska sanjkašica na ZOI: nažalost, rezultat je izostao
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.