SEDMICA POLETA (SMnM), međimurski derbiji gostima

U prvom proljetnom kolu 1. HNL za žene u Mihovljanu su Katarina Zrinski i Trnava Goričan odigrali 2:2. Čakovčanke su u prvom dijelu povele 2:0 golovima Šćukanec – Hopinski u 18. minuti i Krog u 38. minuti. Gošće su uzvratile u drugom dijelu golovima Videc u 58. minuti i Požgaj u 62. minuti. Susret je opet završio kao onaj jesenski u Goričanu.

Međimurski derbi nogometašica bez pobjednika


MŽNL: Sedmica Poleta, međimurski derbiji gostima

U Slakovcu pred 400 gledatelja poraz domaće Slobode od Međimurca 1:2. U prvom dijelu bez golova, gosti su jednom zatresli okvir gola. Golom Conjara u 51. minuti poveli su gosti, a nakon toga domaćin pogađa okvir gola. U 63. minuti Japanac Yokoyama donosi gostima prednost 0:2. Golom Srneca u 77. minuti domaćin smanjuje na 1:2 i rezultat se ne mijenja do kraja susreta.

U Prelogu poraz Mladost Kometa od Rudara 1:2. Golom Kneževića u 13. minuti gosti vode 0:1, na 1:1 vraća Tišljarić u 33. minuti. U 44. minuti Zadravec dobiva crveni karton i gosti ostaju s igračem manje. U 49. minuti crveni karton za domaćeg igrača Sraku. Gol odluke pao je u 80. minuti kada je strijelac bio Marko Šoltić za 1:2.

Rudarovci kući pjevajući


Polet je u Svetom Martinu na Muri deklasirao posljednji Zadrugar 7:0. Već je poluvrijeme bilo 6:0. Hat – trick u domaćim redovima postignuo je Goričanec golovima u 7, 37. i 62. minuti, dva gola djelo su Bobičanca u 23. i 41. minuti, a po jedan gol postignuli su Vinko u 17. minuti i Herceg  34. minuti.

Zelengaj je pobijedio Slogu Čakovec 2:1. Golom Fučka poveli su Čakovčani u 17. minuti, a odmah nakon toga domaćini se vraćaju na 1:1. U 76. minuti domaćini dolaze do prednosti 2:1, a pri kraju susreta po jedan kazneni udarac za svaku ekipu, no ni jedan nije realiziran.

MŽNL Čakovec – Varaždin: subota: Sloboda (S) – Međimurec 1:2, Mladost Komet – Rudar 1:2, Zelengaj – Sloga (Č) 2:1 i Polet (SMnM) – Zadrugar 7:0, nedjelja u 15:00 sati Pušćine – Podravina, Nedeljanec – Nedelišće, Varteks – Plitvica (G) i Jalžabet – Novi Marof.

1. ŽNL: Domaća pobjeda, remi i gostujuća pobjeda

U Pribislavcu pobjeda Poleta nad Mladosti iz Palinovca 2:1. Prvi dio bez golova. Golom Bašeka u 46. minuti domaćin je poveo početkom drugog dijela, a Palfi u 56. minuti povećava na 2:0. U 59. minuti gosti preko Novaka smanjuju na 2:1, a domaćin ostaje od 60. minute s igračem manje. Desetak minuta prije kraja i Palinovčani ostaju s igračem manje, no rezultat se više nije mijenjao.

Polet je osvojio tri domaća boda u Pribislavcu


Centrometal je poražen od Jedinstva Gornji Mihaljevec 0:2. Prvi dio bez golova, a u nastavku gosti s dva gola dolaze do sva tri boda.

U Novom Selu Rok Omladinac i Hodošan završili su 1:1. Gosti su poveli u prvom poluvremenu, a domaćin izjednačio u drugom.

1. ŽNL: subota Polet (P) – Mladost (Pal.) 2:1, Centrometal – Jedinstvo (GM) 0:2 i Omladinac (NSR) – Hodošan 1:1, nedjelja Galeb – Graničar (K), Naprijed – Mladost (I), Spartak – Sloga (Š), Dinamo (D) – BSK, Mladost (SM) – Trnava.

2. ŽNL skupina A: Petarda Palovčana

Dinamo je u Palovcu bio siguran protiv Strahoninca 5:1. Susret je riješen u prvom poluvremenu kada su domaćini poveli 4:0.

Dinamo Palovec siguran kao domaćin


2. ŽNL skupina A: subota Dinamo (P) – Strahoninec 5:1, nedjelja Kraljevčan 38 – Jedinstvo (NSD), ČSK – Omladinac (DS), Podturen – Borac PMP, Croatia – Vidovčan, Dubravčan – Bratstvo (SV), Dubrava – Budućnost (M), Drava (DM) – Mladost (D).

2. ŽNL skupina B: Minimalna i velika pobjeda Donjeg Koncovčaka

Donji Koncovčak je pobjedom 1:0 nad Murom došao do tri vrijedna boda. Domaćin je i dalje na posljednjem mjestu s četiri pobjede, ali se primaknuo klubovima sa začelja tablice na tri ili četiri boda.

2. ŽNL skupina B: subota Donji Koncovčak – Mura 1:0, nedjelja Trnovec – Zasadbreg 77, Plavi (Pek.) – Šenkovec, Bratstvo (J) – Venera PMP, Mali Mihaljevec – Hajduk Vindija (Š), Hajduk (B) – Vučetinec, Sloboda (M) – Omladinac (M), Sokol – Pobjeda.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Amerikanci nemaju pojma tko je Marin Čilić: u kratkom istraživanju sudjelovao i Đoković
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.