Povezane vijesti
  
REKORDAN 7. Divlji triatlon u Prelogu

REKORDAN 7. Divlji triatlon u Prelogu

Protekle je nedjelje u organizaciji DŠR Sportikus iz Preloga održan rekordni sedmi po redu Divlji triatlon, supersprint distanca koja se sastoji od od...

SEDMI DIVLJI TRIATLON na šoderici pokraj Cirkovljana

Tradicionalno i ove godine održava se zanimljiv triatlonski događaj namijenjen svima, a ponajprije onima koji se prvi put žele okušati u spoju plivanja, biciklizma i trčanja. Sedmi po redu Divlji triatlon održava se u blizini Preloga (na šoderici pokraj Cirkovljana) u supersprint distanci (375 m plivanja, 10 km vožnje biciklom, 3 km trčanja) i to u nedjelju, 6. kolovoza s početkom u 10:00 sati.

Osim puno dobre volje, za sudjelovanje je potrebno imati više od 16 godina, bicikl i biciklističku kacigu. Nakon utrke druženje se nastavlja na Marini Prelog uz proglašenje najboljih, dodjelom nagrada i ručkom za sve sudionike. Sa željom popularizacije triatlonskog sporta kroz opuštenu i prijateljsku atmosferu pozivamo vas da dođete bez obzira na dosadašnja sportska iskustva i okušate se u Divljem triatlonu. Detalje same utrke i način prijave možete pogledati na Facebook eventu.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Lino Červar za RTL: 'Čupić i Gojun? Reprezentativni krug je otvoren, moraju pokazati želju i volju'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.