Povezane vijesti
ŠAH Slobodi Mihovljan međimurski Kup

ŠAH Slobodi Mihovljan međimurski Kup

Kup Međimurskog šahovskog saveza osvojila je Sloboda Mihovljan sa svim pobjedama. Ekipa iz Mihovljana bila je uvjerljiva i u posljednjem 6. kolu u koj...

ŠAH Saša Vidović najbolji u Čakovcu

U organizaciji šahovskih klubova Stridon Štrigova i Čakovec odigrano je IV. Otvoreno prvenstvo Grada Čakovca. Kod seniora je odigrano osam kola u konkurenciji 48 šahista. Najbolji je bio Saša Vidović sa 7.5 bodova ispred Mladena Trbojevića i Jurice Srbiša koji su osvojili 6 bodova.

Kod kadeta do 16 godina bilo je 27 sudionika. Matija Fauković je bio najbolji sa 6.5 bodova, a s pola boda manje redom slijede Lovro Novosel, David Galoić i Jaka Kocar.

U konkurenciji mlađih kadeta starosti do 12 godina bio je 31 sudionik. Damian Vučenović bio je najbolji sa 7.5 bodova, a po 6 su bodova osvojili Danis Fejzic i Nikola Kos.

Odigran je i brzopotezni turnir Vinska mušica u subotu u večernjim satima koji je okupio 25 sudionika. Nakon devet kola čak četvorica šahista su osvojila po 7 bodova, a konačni poredak je bio Mislav Monjac, Roland Tomašić, Ivica Hergotić i Silvano Samblić.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Počinje Davis Cup: Hrvatska dočekuje Kanadu na zemlji Osijeka!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.