Povezane vijesti
ŠAH Stridon II na vrhu treće lige

ŠAH Stridon II na vrhu treće lige

Odigrano je 5. kolo 3. šahovske lige. Ekipa Stridona II završila je prvih pet kola s maksimalnim učinkom, a sa 6 bodova slijede Goran Lopatinec, Mlado...

ŠAH Nastavak prvenstva nakon stanke

Tijekom vikenda odigrat će se 9. i 10. kolo II. šahovske lige centar. Vodeće ekipe su trenutno Bjelovar s 13 bodova te Polet Buševec i Međimurje s 12 bodova. Sloboda Mihovljan je 10. s 5 bodova.

U 9. kolu u nedjelju prijepodne od 10:00 sati Međimurje igra s Bilogorom '91 Grubišno Polje, a Sloboda Mihovljan s Tomislav - Goranom Sveti Ivan Žabno.

U 10. kolu od 16:00 sati protivnik Međimurju će biti Ericsson - Nikola Tesla Zagreb, a Sloboda Mihovljan će igrati s Velikom Goricom.

Nakon ova dva kola preostaje još posljednje 11. kolo koje će se igrati 22. listopada kada će Međimurje igrati s Krapinom, a Sloboda Mihovljan s Ericsson - Nikola Tesla Zagreb.

Šestim kolom nastavlja se i treća šahovska liga u kojemu će igrati Miklavec - Pretetinec, Sloboda II Mihovljan - Gornji Mihaljevec, Strahoninec - Mladost Varaždinske Toplice, Gardinovec - Varaždin i Goran Lopatinec - Stridon II Štrigova. Prvi dio prvenstva završio je u svibnju, a trenutno su u poretku najbolji Strahoninec s 9 bodova, Varaždin 7 i Stridon II 6.

U 4. ligi također slijedi nastavak prvenstva, a igrat će Metalac Ladanje Donje - Nikola Zrinski Gornji Kuršanec, Sloboda III Mihovljan - Gornji Mihaljevec II, Marof Novi Marof - Prelog, Čakovec - Dinamo Palovec i Mursko Središće - Lepoglava. Prelog je vodeći sa svih 10 bodova, slijede Marof i Čakovec s 8 bodova.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Teško kolo za klubove iz gornjeg ranga: Rudeš ponovio pobjedu nad Hajdukom
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.