Povezane vijesti
ŠAH Četiri neporažene ekipe

ŠAH Četiri neporažene ekipe

Drugo kolo međimurskog šahovskog kupa odigrano je u nedjelju u Murskom Središću, a treće će se igrati u društvenom domu u Mihovljanu gdje će najzaniml...

ŠAH Nastavak prvenstva nakon stanke

Tijekom vikenda odigrat će se 9. i 10. kolo II. šahovske lige centar. Vodeće ekipe su trenutno Bjelovar s 13 bodova te Polet Buševec i Međimurje s 12 bodova. Sloboda Mihovljan je 10. s 5 bodova.

U 9. kolu u nedjelju prijepodne od 10:00 sati Međimurje igra s Bilogorom '91 Grubišno Polje, a Sloboda Mihovljan s Tomislav - Goranom Sveti Ivan Žabno.

U 10. kolu od 16:00 sati protivnik Međimurju će biti Ericsson - Nikola Tesla Zagreb, a Sloboda Mihovljan će igrati s Velikom Goricom.

Nakon ova dva kola preostaje još posljednje 11. kolo koje će se igrati 22. listopada kada će Međimurje igrati s Krapinom, a Sloboda Mihovljan s Ericsson - Nikola Tesla Zagreb.

Šestim kolom nastavlja se i treća šahovska liga u kojemu će igrati Miklavec - Pretetinec, Sloboda II Mihovljan - Gornji Mihaljevec, Strahoninec - Mladost Varaždinske Toplice, Gardinovec - Varaždin i Goran Lopatinec - Stridon II Štrigova. Prvi dio prvenstva završio je u svibnju, a trenutno su u poretku najbolji Strahoninec s 9 bodova, Varaždin 7 i Stridon II 6.

U 4. ligi također slijedi nastavak prvenstva, a igrat će Metalac Ladanje Donje - Nikola Zrinski Gornji Kuršanec, Sloboda III Mihovljan - Gornji Mihaljevec II, Marof Novi Marof - Prelog, Čakovec - Dinamo Palovec i Mursko Središće - Lepoglava. Prelog je vodeći sa svih 10 bodova, slijede Marof i Čakovec s 8 bodova.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Legendarni 'Žuti' za RTL analizirao našu skupinu na Svjetskom prvenstvu
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.