Povezane vijesti
ŠAH Strahoninec i Prelog prvaci

ŠAH Strahoninec i Prelog prvaci

Odigrano je posljednje 9. kolo treće šahovske lige. Strahoninec je sa Slobodom II Mihovljan odigrao 3:3 te je s 14 bodova prvak lige ispred Varaždina...

ŠAH Nastavak 3. i 4. lige

U trećoj šahovskoj ligi tijekom travnja odigrana su dva kola, u svibnju će se igrati još tri kola pa je nastavak prvenstva u listopadu. U 3. kolu će igrati Gardinovec – Miklavec, Goran Lopatinec – Strahoninec, Stridon II Štrigova – Sloboda II Mihovljan, Varaždin – Pretetinec i Mladost Varaždinske Toplice – Gornji Mihaljevec.

S dvije pobjede nakon prva dva kola na vrhu su Varaždin i Strahoninec, Pretetinec ima 3 boda, po 2 boda imaju Gardinovec, Stridon II, Goran i Miklavec, bod ima Gornji Mihaljevec, a za sada su bez boda Mladost i Sloboda II.

U četvrtoj šahovskoj ligi također je tijekom vikenda na rasporedu 3. kolo u kojemu će igrati Čakovec – Metalac Ladanje Donje, Mursko Središće – Marof Novi Marof, Lepoglava – Sloboda III Mihovljan, Dinamo Palovec – Nikola Zrinski Gornji Kuršanec i Prelog – Gornji Mihaljevec II.

Na vrhu poretka po 4 boda imaju Prelog i Marof, Mursko Središće, Nikola Zrinski i Gornji Mihaljevec II imaju po 3 boda, Čakovec 2, Dinamo Palovec 1, a još su bez boda Lepoglava, Metalac i Sloboda III.

Hrvatska uoči sraza s Rusijom optimistična: Franjo Arapović za RTL Danas otkriva što ih čeka
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.