Povezane vijesti
ŠAH Stridon II na vrhu treće lige

ŠAH Stridon II na vrhu treće lige

Odigrano je 5. kolo 3. šahovske lige. Ekipa Stridona II završila je prvih pet kola s maksimalnim učinkom, a sa 6 bodova slijede Goran Lopatinec, Mlado...

ŠAH Četvrto otvoreno prvenstvo Grada Čakovca

U organizaciji šahovskih klubova Stridon Štrigova i Čakovec i pod pokroviteljstvom Grada Čakovca od 26. do 28. siječnja odigrat će se IV. otvoreno prvenstvo Grada Čakovca. Igrat će se tri turnira: A - svi registrirani igrači iz Hrvatske i inozemstva uz upisninu od 120 kn, B - svi registrirani igrači iz Hrvatske i inozemstva rođeni 2002 g. i kasnije uz upisninu 100 kn te C - svi registrirani igrači iz Hrvatske i inozemstva rođeni 2006 g. i kasnije uz upisninu 100 kn.


Tempo igre je 25 minuta po igraču + dodatak od 30 sekundi za svaki potez. Turnir će biti rejtingiran za FIDE rapid rejting listu. Nagrade su novčane, pehari, medalje, predmetne nagrade te nekoliko posebnih nagrada.


U petak 26. siječnja u 15:00 sati je svečano otvorenje pa će se odigrati dva kola. U subotu se igraju tri kola i u nedjelju posljednja dva kola. U subotu 27. siječnja od 20:00 sati još će se odigrati brzopotezni šahovski turnir Vinska mušica. Sve ostale detalje možete pogledati ovdje.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dinamo ide u privatizaciju: za sljedeći pohod na Ligu prvaka kao sportsko dioničko društvo?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.