Povezane vijesti
POLAGANJE u Karate klubu Mihovil Prelog

POLAGANJE u Karate klubu Mihovil Prelog

U utorak 12. lipnja u dvorani Srednje škole Prelog Karate klub Mihovil održao je godišnje polaganje za pojaseve (Kyu zvanja) kojemu je pristupio 40 čl...

SABINA PETKOVIĆ korak do europske bronce

U vremenu od  2. do 4. veljače 2018. godine u ruskom Sochiju održavalo se 45. po redu prvenstvo Europe za kadete, juniore i mlađe seniore. Sabina Petković, članica Karate centra Šenkovec, nastupila je kao predstavnica u kategoriji kadetkinje kate pojedinačno.

U prvom kolu Sabina nije kalkulirala i s izvedbom kate Godyu shiho sho pokušala je iznenaditi predstavnicu Italije, jednu od favoritkinja za zlato. Na žalost, nije uspjela,ali je ulaskom Talijanke u finale izborila repasaž. U prvom kolu repasaža izvedbom svoje najbolje kate Godyu shiho dai s uvjerljivih 5:0 pobijedila je odličnu predstavnicu Srbije.U drugom kolu, izvedbom kate Unsu pobijedila je predstavnicu Mađarske s 4:1. U meču za 3. mjesto Sabina istim rezultatom gubi od škotske predstavnice. Riskantnu katu Kanku sho nije mogla odraditi sa stopostotnom agresivnošću jer je zbog novog i skliskog tatamija bila upitna i njena sigurnost općenito.

Osvajanjem 5. mjesta Sabina je ostvarila odličan rezultat  i bila naša najuspješnija predstavnica u katama na ovom prvenstvu Europe. Nadamo se da će u bliskoj budućnosti i uz nazočnost svog trenera na natjecanju biti ponovo u prilici doći do toliko željene europske medalje. Trener je Tihomir Grgić.

Iz Karate centra Šenkovec ujedno pozivanu na upis novih članova.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

12 bodova je u igri, no Varaždinci su uvjereni: 'Vraćamo se u prvu ligu'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.