Povezane vijesti
  
KARATISTIMA GLOBUSA 25 medalja u Cestici

KARATISTIMA GLOBUSA 25 medalja u Cestici

U subotu u Cestici  je održano 1. kolo Međužupanijske lige Varaždinske, Krapinsko-zagorske i Međimurske županije. Na turniru su nastupili i karatisti...

SABINA PETKOVIĆ izborila nastup na prvenstvu svijeta u karateu

Ovogodišnje izdanje Kupa Beograda održano je 8. listopada 2017.godine. Na ovom natjecanju odlučivalo se direktno o putnici na Svjetsko prvenstvo u kategoriji kate pojedinačno kadetkinje jer su Zoe Stober iz KK Esseker iz Osijeka i Sabina Petković iz Karate Centra Šenkovec bile do tada bodovno izjednačene.

U konkurenciji od 30 kadetkinja Sabina Petković iz Karate Centra Šenkovec uspjela je odličnim izvedbama doći do brončane medalje i tako ostvariti željeni cilj. 22.10.2017. otputovat će na prvenstvo svijeta za kadete, juniore i mlađe seniore koje se održava u glavnom gradu Tenerifa, Santa Cruzu.

Najveći je to pojedinačni uspjeh u povijesti Karate Centra Šenkovec. Tako je Sabina nakon nastupa na prvenstvu Europe u veljači 2017. godine u Sofiji još jednom potvrdila svoju dominaciju u ovoj konkurenciji na državnom nivou.

Trener Tihomir Grgić: ' Izuzetno sam zadovoljan i sretan zbog ovog Sabininog plasmana jer njena karijera ide krupnim koracima naprijed. I za odlazak na prvenstvo Europe, ali i sad u kvalifikacijama za prvenstvo svijeta Sabina je radila pod najvećim mogućim pritiskom,bila je u bodovnom zaostatku, ali upornošću, radom i zalaganjem uspjela je na zadnjem turniru ponovo biti najbolja od svih naših predstavnica. Čestitam joj i želim odličan nastup na njenom debitantskom nastupu na prvenstvu svijeta…'

Dok mnoge razdiru unutarnje krize, Dinamo niže pobjede!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.