Povezane vijesti
NES(P)RETNI poraz rukometaša Nedelišća

NES(P)RETNI poraz rukometaša Nedelišća

Ni u 10. kolu 2. HRL Sjever rukometaši Nedelišća nisu uspjeli povećati svoj bodovni saldo. Izgubili su tijesno od ekipe Rugvice 31:32. Bez petorice st...

RUKOMETAŠI NEDELIŠĆA se pripremaju za drugoligaški rang

Rukometaši Nedelišća naveliko se pripremaju za nastupanje u 2. HRL - Sjever. Nakon četiri godine nastupanja u 3. HRL svojim zalaganjem i rezultatima stekli su pravo igranja u višem rangu, gdje će uz RK Prelog, MRK Čakovec biti treći predstavnik međimurske županije u 2 HRL. Pod vodstvom trenera Nebojše Buvača svakodnevno se priprema ekipa za prvo kolo 16. rujna kad gostuju kod rukometaša Petrinje.

Igrački kadar je pojačan igračima braćom Raguž, Lukom i Brunom, te Markom Carem koji su se nakon nekoliko godina pauziranja od rukometa priključili ekipi. U klub se vratio i Jura Zebec. Klub je napustio Karlo Korent koji je prešao u MRK Čakovec. Ekipu čine igrači: Hajdarović, Obadić, Jarni - golmani, Trstoglavec, Hudin, Jakšić, Mrčela, Bakač, Topličanec, Blagus, Farkaš, Goričanec, Slaviček, Škvorc i Bratković.

U pripremi je još nekoliko prijateljskih utakmica sa RK Zagoricom Velika Gorica i RK Ludbregom, također drugoligaškim ekipama. U klubu je angažiran i voditelj mlađih dobnih uzrasta, nekadašnji rukometni golman Dejan Herceg koji će voditi ekipu 2002/03 i mlađe. Ista ekipa će se natjecati u 1. Hrvatskoj mlađoj kadetskoj ligi.

Vjerujemo da će uz zalaganje ekipe, uprave, roditelja te podrške lokalne zajednice i sponzora, RK Nedelišće biti uspješan drugoligaš. Svi domaći susreti odigravat će se kao i do sada u SGC Aton Nedelišće.

Povijesni neuspjeh Talijana gurnuo Hrvatsku u drugi jakosni 'lonac': evo kakvu skupinu možemo očekivati na SP u Rusiji
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.