Povezane vijesti
  
KARATISTI Globusa najbolji klub u Zagrebu

KARATISTI Globusa najbolji klub u Zagrebu

U subotu u Sportskom centru Lučko u Lučkom održan je 19. po redu memorijalni karate kup Zagreb 2018. Na natjecanju je nastupilo preko 400 natjecatelja...

  

REKORDNIH 1106 NATJECATELJA na 21. Međimurje Openu

U subotu u Čakovcu je održan 21. međunarodni karate turnir Međimurje Open u organizaciji Karate kluba Globus Čakovec. I ove godine ostvaren je rekordan odaziv - nastupilo je čak 112 klubova s ukupno 1106 natjecatelja iz čak 11 država (Francuska, Mađarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Italija, Austrija, Srbija, Crna Gora, Egipat, Makedonija i Hrvatska).Ovo je bio rekordan odaziv sa više od 1100 natjecatelja (prošle godine 960) čime je Međimurje open potvrdio status top turnira u Hrvatskoj i zemljama regije. Broja prijavljenih natjecatelja bio bi i veći ali pošto je maksimalni kapacitet dvorane osam tatamija organizatori su morali zaustaviti prijave tri dana prije turnira.Natjecanje je otvorio gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač, a otvorenju su prisutvovali i Sandra Herman (zamjenica župana Međimurske županije), Zoran Vidović (zamjenik gradonačelnika grada Čakovca) te Stjepan Čelan (predsjednik Hrvatskog karate saveza i glavni tajnik Europske karate federacije – EKF).U vrlo jakoj konkurenciji veliki pehari i nagrade za najbolje klubove pripale su:
1. mjesto – MTK-Dynamic Karate Team Budapest (10 zlatnih medalji i ukupno 58 bodova)
2. mjesto – Karate Zveza Slovenije  (9 zlata i ukupno 52 boda)
3. mjesto – KK Energija Banja Luka (5 zlata i ukupno 38 bodova)Od Međimurskih klubova najuspješniji je bio KK Globus iz Čakovca na 6. mjestu u poretku sa osvojenih 6 zlatnih medalja, Karate Centar Šenkovec osvojio je 4 zlatne medalje a KK Mala Subotica i KK Međimurje po 2 zlata. Kompletne rezultate u svim kategorijama možete pogledati na www.ekarate.eu.Karate klub Globus zahvaljuje svim natjecateljima, trenerima, klubovima i reprezentacijama na dolasku i sportskom druženju i nadamo se da se vidimo sljedeće godine na 22. međunarodnom karate turniru Međimurje Open. Također se zahvaljuje generalnom pokrovitelju Gradu Čakovcu te svim ostalim sponzorima, donatorima, volonterima i simpatizerima kluba, bez kojih ne bi mogli organizirati ovaj sportski događaj.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Lino Červar za RTL: 'Čupić i Gojun? Reprezentativni krug je otvoren, moraju pokazati želju i volju'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.