Povezane vijesti
TEČAJ za nogometne suce i sutkinje

TEČAJ za nogometne suce i sutkinje

Zbor nogometnih sudaca Međimurske županije organizira tečaj kandidata za nogometnog suca i ovim putem pozivaju sve bivše ili aktivne nogometaše i nogo...

PROLJETNI počeci nogometnih prvenstava

U ožujku se nogometaši vraćaju službenim natjecanjima, a dobar dio klubova uskoro će krenuti s pripremama. Četvrta liga te prva i dvije druge županijske lige započet će 3. i 4. ožujka. Kvalitetne lige mladih, mlađi uzrasti i juniori počet će 17. i 18. ožujka, a veterani počinju 26. ožujka. Posljednja kreće 3. ŽNL koja počinje 1. travnja.

Zimski prijelazni rok traje od 18. do 31. siječnja uz recipis i od 18. siječnja do 28. veljače uz istupnicu. Prema članku 23. Pravilnika o registraciji igrača klub je obvezan da na pisani zahtjev igrača, koji ispunjava uvjete, izda istupnicu i iskaznicu odmah po primitku zahtjeva, a najkasnije u roku od tri dana.

Ukoliko klub neopravdano ne izda istupnicu i sportsku iskaznicu u roku od tri dana i ne dostavi je u kancelariju MNS, bit će pokrenut disciplinski postupak po odredbama Disciplinskog pravilnika HNS-a.

Prijalez igrača iz kluba u klub plaća se 100 kuna te 50 kuna igrači do 15 godina starosti. Iznos za prvu registraciju igrača: III. HNL 30 kuna, 4. HNL ČK-VŽ 25 kuna, I. ŽNL 25 kuna, II. i III. ŽNL 20 kuna i nepreregistrirani igrači 20 kuna.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dinamo dominantan u Puli: pobjedom od četiri razlike bježi Hajduku za osam bodova prednosti!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.