Povezane vijesti
MLADOST IVANOVEC organizira turnir u beli

MLADOST IVANOVEC organizira turnir u beli

Poštovani zaljubljenici u belu  NK Mladost Ivanovec vas poziva na turnir u beli koji će se održati u subotu 24. veljače u prostorijama  NK Mladost s p...

PROCURILE FOTOGRAFIJE Hrvatska na SP-u u Rusiji u crnim dresovima!?

Hrvatska nogometna reprezentacija s nestrpljenjem iščekuje ždrijeb za Svjetsko prvenstvo u Rusiji koji će se održati 1. prosinca. Taj ždrijeb iščekuju i navijači, a uz to zanima ih i u kakvim će dresovima naši zaigrati.

Iako još uvijek nije službeno predstavljeno kako bi naši Nike dresovi trebali izgledati, portal Todosobrecamisetas je objavio kako su procurile fotografije te ih je objavio.

 

(Foto: Todosobrecamisetas/Večernji list)

Nije objavio samo za Hrvatsku, već i za neke druge reprezentacije, a ako se to pokaže točnim, čeka nas velika promjena. Prva garnitura ostala je u prepoznatljivim 'kockicama', dok je veliko iznenađenje rezervna varijanta koja bi, eto, trebala biti crna s narančastim.

Portal Todosobrecamisetas često ima insajderske informacija pa objavljuje izgled dresova, znaju pogoditi, ali isto tako znaju u potpunosti promašiti. Tako su objavili i izgled naših dresova za Euro 2016. godine, ali nisu bili ni blizu...

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Legendarni 'Žuti' za RTL analizirao našu skupinu na Svjetskom prvenstvu
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.