Povezane vijesti
NOGOMETNI TURNIR u Svetom Jurju na Bregu

NOGOMETNI TURNIR u Svetom Jurju na Bregu

Nogometna škola Sveti Juraj na Bregu u subotu i nedjelju 20. i 21.siječnja 2018. organizira 4. tradicionalni turnir u četiri kategorije: U8 subota pos...

PROCURILE FOTOGRAFIJE Hrvatska na SP-u u Rusiji u crnim dresovima!?

Hrvatska nogometna reprezentacija s nestrpljenjem iščekuje ždrijeb za Svjetsko prvenstvo u Rusiji koji će se održati 1. prosinca. Taj ždrijeb iščekuju i navijači, a uz to zanima ih i u kakvim će dresovima naši zaigrati.

Iako još uvijek nije službeno predstavljeno kako bi naši Nike dresovi trebali izgledati, portal Todosobrecamisetas je objavio kako su procurile fotografije te ih je objavio.

 

(Foto: Todosobrecamisetas/Večernji list)

Nije objavio samo za Hrvatsku, već i za neke druge reprezentacije, a ako se to pokaže točnim, čeka nas velika promjena. Prva garnitura ostala je u prepoznatljivim 'kockicama', dok je veliko iznenađenje rezervna varijanta koja bi, eto, trebala biti crna s narančastim.

Portal Todosobrecamisetas često ima insajderske informacija pa objavljuje izgled dresova, znaju pogoditi, ali isto tako znaju u potpunosti promašiti. Tako su objavili i izgled naših dresova za Euro 2016. godine, ali nisu bili ni blizu...

Mišković ne odlazi iz Rijeke već upravo suprotno: najavljuje njegovu kupnju! Nije, kaže, ni za Šukera ni za Šimića
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.