Povezane vijesti
PETAR FRANCKI postavio državni rekord

PETAR FRANCKI postavio državni rekord

U Pitomači je tijekom vikenda održano prvo od četiri natjecanja u powerliftingu i bench pressu. Rezultate Powerlifting kluba Pozoj Čakovec smo donijel...

POZOJ u Pitomači uspješan s pet natjecatelja

U Pitomači je završeno prvo od četiriju natjecanja u powerliftingu i bench pressu u organizaciji PLK-a Maksimum Pitomača, po kalendaru Hrvatskog powerlifting saveza na kojem je sudjelovalo 90-ak natjecatelja iz 20 registriranih klubova. Nastupilo je i pet članova čakovečkog Powerlifting kluba Pozoj, i to dva natjecatelja u powerliftingu i tri natjecatelja u bench pressu. Valja napomenuti kako je Pozoj na ovo natjecanje izašao u malo izmijenjenom sastavu u kojem su bili pretežito novi dečki koji nemaju iskustva sa natjecanjima.

Prvi dan po običaju rezerviran je za powerlifting, za Pozoj nastupali su: Karlo Zadravec i Marko Braniša. Karlu je ovo tek prvo natjecanje i odradio ga je i više nego solidno u kategoriji kadeta do 74 kg s totalom od 370 kg (135 kg čučanj, 72.5 kg potisak s klupe i 162.5 kg mrtvo dizanje) te tako osvojio srebro u svojoj kategoriji.Marko je pokazao dobru formu, iako s dosta rezerve u svim dizanjima. U kategoriji do 120kg seniora, ostvario je total od 600kg (190kg čučanj, 160kg potisak sa klupe i 250kg mrtvo dizanje) te tako svojio zlato.

Drugi dan kao i uvijek potisak s klupe, Martin Slaviček uz podosta muke oko ulaska u kategoriju te skidanjem kilograma za vagu, uspio je ući u kategoriju i podignuti 127.5kg te tako zauzeo 1. mjesto u kategoriji kadeta do 83kg i 2. apsolutni kadet.

Ivan Ovčar, drugi naš master u klubu kojem je također ovo bilo prvo natjecanje. Osvojio je 2. mjesto u kategoriji te 2. mjesto apsolutno podigavši 130 kg u kategoriji do 93kg u master 2.

Sven Todorović koji se uz atletiku nedavno tek počeo baviti powerliftingom te uz bacačku karijeru pokazuje zavidne rezultate i u potisku s klupice. Podignuo je 145 kilograma u kategoriji juniora +120 kg te zauzeo 1. mjesto u kategoriji.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Iz HNS-a tvrde 'Između Šukera i Heraka nije bilo fizičkih sukoba, već samo povišenih tonova'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.