Pozdrav proljeću za djecu – Filip Ude, poniji, muzej, oldtimeri, traženje blaga

U subotu 21. ožujka Sekcija sportskih novinara Međimurja organizira za najmanje, vrtićku djecu, predškolce i djecu razredne nastave, zanimljivo sportsko i poučno prijepodne. Od 10 do 12 sati u suradnji s Rančom Ponyland Mursko Središće djeca će moći besplatno jahati ponije na ulasku u park kod Trga Republike kod stara akacije. U vremenu između 10 i 11 sati akciji će se priključiti košarkaši Međimurja koji u subotu igraju susret s Podravcom Virje koji odlučuje o naslovu prvaka, a između 11 sati i podneva akciji će se pridružiti i naš srebrni olimpijac Filip Ude s kojim će se djeca moći fotografirati.


U  terminima 10:00, 10:30, 11:00 i 11:30 sati djeca imaju i besplatan ulaz u Muzej Međimurja uz vodstvo. Roditelji mogu dovesti dijete na ulaz u muzej u nekom od navedenih termina te nakon što dijete pogleda muzejski postav roditelji će uzeti dijete. Svoj doprinos što veselijem početku proljeća dat će Čakovečke mažoretkinje te članovi Oldtimer kluba Međimurje svojim vozilima koja će biti parkirana na parkiralištu kod Muzeja Međimurje.


U 11:00 sati bit će organizirana igra „Traženje blaga u Čakovcu“. U to vrijeme na portalu eMedjimurje.hr bit će objavljeno pet supertajnih i skrovitih lokacija u središtu Čakovca na kojima će biti kuverte koje će dovesti najbrže pronalazače do vrijednog blaga. Zato budite s nekim na vezi tko će biti uz portal eMedjimurje.hr u to vrijeme ili imajte mobitel pri ruci.


Kako je 21. ožujak Svjetski dan Downovog sindroma na druženje je pozvana Udruga za sindrom Down Međimurske županije pa će se u nekom trenutku i oni pridružiti nekima od ponuđenih aktivnosti. Sportski novinari pozivaju djecu i roditelje da tog dana dođu u šarenim čarapama. Isto tako tog dana će biti organiziran Dan zdravog osmijeha u Čakovcu pa možete djecu odvesti i na tu akciju.


Akciji Sekcije sportskih novinara Međimurja su se odazvali i sponzori pa su pripremljeni pokloni i to njih više od 200. Atlantic Grupa Zagreb pripremila je djeci omiljene puc – puc bombone, a Podravka Koprivnica svima nam znane grickalice Kviki pereci, ribice, štapići i Kviki – gric. Djeca će sve to dobiti besplatno kao nagradu za sudjelovanje u nekima od ponuđenih aktivnosti. Izvedite djecu na zajedničko druženje uz brojne aktivnosti koje su priređene da svi zajedno napravimo što vedriji pozdrav proljeću.

Sekcija sportskih novinara Međimurja najljepše zahvaljuje sponzorima: Muzej Međimurja Čakovec, Oldtimer klub Međimurje, Ranč Ponyland Mursko Središće, Turistička zajednica Čakovca, Atlantic Trade Zagreb, Podravka Koprivnica, Tiskara Letis, Frizerski salon Viva, Čakovečki bazeni Marija Ružić, VBZ, Školska knjiga, Igraonica Prugi, Čakom te svima koja su ili će pomoći u bilo kojem obliku da nam subota bude što veselija.

Neymar u debiju za PSG počeo isplaćivati transfer: gol i asistencija Guingampu
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.