Povezane vijesti
DESET MEDALJA za ČPK u Sisku

DESET MEDALJA za ČPK u Sisku

Posljednji vikend u studenom bio je rezerviran za Regionalno plivačko prvenstvo Hrvatske u Sisku. Finalna je to provjera mlađih juniora, juniora i sen...

PLIVANJE Mlade snage ČPK-a na Memorijalu Miriana Vasilj

U subotu u Sisku je održan 13. Sisak mali – Memorijal Miriana Vasilj u organizaciji plivačkog kluba Sisak Janaf. Natjecanje je okupilo 418 najmlađih plivača i plivačica iz 15 klubova iz Hrvatske i jednog kluba iz Slovenije.

Natjecanje je održano u 25 m bazenu, a Čakovečki plivački klub predstavljalo je osmero  natjecatelja, dvije plivačice i šest plivača. Na rasporedu je bilo ukupno devet pojedinačnih disciplina u tri kategorije i zajednička štafeta. Najbolja tri plivača i plivačice iz svake kategorije i discipline su nagrađeni medaljama, a tri najbrže štafete peharima.

Čakovečki plivački klub predstavljali su Meri Furdi, Sara Puklavec, Borna Bičak, Matija Tropša, Dominik Dukić, Roko Radek, Tin Janči i Mario Beliga. U iznimno jakoj konkurenciji, plivači Čakovečkog plivačkog kluba su, unatoč izostanku medalja,  postigli odlične rezultate te značajno poboljšali isplivana vremena. Natjecatelje je vodio trener Leonardo Novak, mag.cin.

Mišković ne odlazi iz Rijeke već upravo suprotno: najavljuje njegovu kupnju! Nije, kaže, ni za Šukera ni za Šimića
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.