PETI TURNIR u uličnoj košarci u Donjem Kraljevcu

I ove godine Košarkaški klub Donji Kraljevec organizira, sada već tradicionalni, ali i jubilarni, peti po redu turnir u uličnoj košarci. Ovim putem pozivamo sve košarkaške zaljubljenike i ljude željne dobrog sportskog nadmetanja da ga svakako posjete i zaigraju ili jednostavno uživaju u dobroj košarci na otvorenom.

Turnir će se održati ove subote, 22. srpnja s početkom u 18:30 sati u sportskom parku Fundacije u Donjem Kraljevcu, a prijaviti se mogu apsolutno svi koji žele oprobati svoje umijeće 'loptanja pod obručima'.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 100 kn po ekipi te je u nju uključena jedna porcija hrane i jedno piće po igraču. Nagrade za prva tri mjesta (osim vječne slave i mogućnosti samohvale pred frendovima i rodbinom) su pehari i osvježavajući napitci na bazi hmelja.

Za sve posjetitelje pripremat ćemo i neizostavne langoše uz što ćemo, naravno, nuditi i bogat izbor osvježavajućih pića za sve uzraste. Uz sve navedeno, nema razloga da ne dođete i uživate u loptanju pod obručima!

Prijaviti se možete na: 099 / 261 - 7450 Mihael (mihaelruzic13@gmail.com) ili 091 / 520 - 1308 Domagoj (dstefan82@gmail.com). Molimo ekipe prijavite do 21. srpnja do 18 sati kako bi domaćinu olakšali organizaciju.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dalić za RTL: 'Želim samo velike protivnike da znam na čemu smo, makar izgubili'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.