Povezane vijesti
KAŠTELU međimurski odbojaški Kup

KAŠTELU međimurski odbojaški Kup

U subotu je u NGC Aton u Nedelišću odigrana završnica odbojkaškog Kupa Međimurja u odbojci za seniorke. Prvo su se u utakmici za treće mjesto sastale...

PEKLENICA Dođite na turnir u odbojci na pijesku

U subotu 12. kolovoza održat će se tradicionalni otvoreni turnir u odbojci na pijesku u Peklenici. Organizator turnira je Odbojkaški klub Plavi.

Igrat će se 3 na 3, a ekipe trebaju biti miješane što znači da u ekipi mora biti barem jedna cura. Moguća je jedna zamjena. Kotizacija iznosi 20 kuna po igraču.

 Domaćin je za tri najbolje ekipe pripremio nagrade: 1. mjesto pehar, zlatne  medalje + 50% od kotizacije, 2. mjesto srebrne  medalje + 30% od kotizacije te 3. mjesto brončane medalje + 20% od kotizacije

Prijave počinju na dan turnira od 14 sati kod igrališta za odbojku na pijesku (iza Drštvenog doma) u Peklenici i traju pola sata. Nakon toga održat će se ždrijeb i krenut će se s utakmicama. OK Plavi poziva sve ljubitelje odbojke na pijesku da dođu na ovaj atraktivan turnir, bilo kao igrači ili navijači jer će za sve pripremiti hranu (janjetina, pečenice) i hladna pića.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Karlović bez trećeg kola Barcelone: Španjolac Bautista Agut slavio 2-1 u setovima
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.