Povezane vijesti
KAŠTEL slavio u Nedelišću

KAŠTEL slavio u Nedelišću

U dvorani  NGC Aton  odigrana je utakmica 5. kola 2. A odbojkaške lige centar između OK Nedelišče Elting i ŽOK Kaštel Pribislavec gdje su gošće slavil...

PEKLENICA Dođite na turnir u odbojci na pijesku

U subotu 12. kolovoza održat će se tradicionalni otvoreni turnir u odbojci na pijesku u Peklenici. Organizator turnira je Odbojkaški klub Plavi.

Igrat će se 3 na 3, a ekipe trebaju biti miješane što znači da u ekipi mora biti barem jedna cura. Moguća je jedna zamjena. Kotizacija iznosi 20 kuna po igraču.

 Domaćin je za tri najbolje ekipe pripremio nagrade: 1. mjesto pehar, zlatne  medalje + 50% od kotizacije, 2. mjesto srebrne  medalje + 30% od kotizacije te 3. mjesto brončane medalje + 20% od kotizacije

Prijave počinju na dan turnira od 14 sati kod igrališta za odbojku na pijesku (iza Drštvenog doma) u Peklenici i traju pola sata. Nakon toga održat će se ždrijeb i krenut će se s utakmicama. OK Plavi poziva sve ljubitelje odbojke na pijesku da dođu na ovaj atraktivan turnir, bilo kao igrači ili navijači jer će za sve pripremiti hranu (janjetina, pečenice) i hladna pića.

Janica Kostelić ekskluzivno za RTL: 'Zakon o sportu trebao bi izaći na vidjelo krajem godine'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.