Povezane vijesti
  
PUNČEC ekipni prvak do 9 i 10 godina

PUNČEC ekipni prvak do 9 i 10 godina

Teniski klub Varteks Varaždin bio je organizator ovogodišnjeg Ekipnog prvenstva regije Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za najmlađe, dječake i...

ODLIČNA ATMOSFERA na teniskom kampu

Popularnost tenisa ne opada. Djelomično zbog posljednjih odličnih rezultata hrvatskih teniskih pulena, djelomično zbog dugogodišnje tradicije, a djelomično i zbog odlične organizacije te je za ovogodišnji ljetni kamp iz tenisa vladao veliki interes. Teniski kamp u sklopu ljetnih sportskih kampova Svaki tjedan sport jedan na terenima u čakovečkom središtu provodio je Teniski klub Franjo Punčec.

Prema riječima voditelja teniskog kampa i direktora TK Franjo Punčec Bojana Ružića kamp je u potpunosti uspio: 'U ovih pet dana, od ponedjeljka do petka uspjeli smo odraditi sve planirane i zacrtane aktivnosti. Polaznici su se upoznali s osnovama tenisa, poput osnovnih udaraca:  servis, forhand, backhand i volej. Jedini problem je bila vrućina, ali zbog toga smo kamp pomaknuli na raniji jutarnji termin i osigurali smo dodatna osvježavajuća pića za školarce', rekao je Ružić.

Učenici od 1. do 8. razreda osnovnih škola tako su imali prilike ne samo naučiti nešto novo o bijelom sportu već to i u praksi isprobati. Kroz zanimljivu i kvalitetnu interakciju s trenerima i vršnjacima imali su prilike barem na dva sata dnevno osjećati se kao Marin Čilić ili Ana Konjuh. Treneri iz teniskog kluba Franjo Punčec koji su radili s djecom pripremili su i različite igre kako bi im još dodatno približili tenis. Na završetku tjednog druženja čak su i odigrali revijalni meč između muških i ženskih trenera.

Nakon kampa iz tenisa, sljedećeg tjedna na rasporedu su kampovi iz kuglanja i ženske košarke. Kamp iz kuglanja bit će održan na kuglani Sportsko rekreacijskog centra Mladost i namijenjen je osnovnoškolcima starijima od 10 godina, dok će ženska košarka biti održana u dvorani 2. Osnovne škole na čakovečkom jugu. Ljetne sportske kampove organiziraju Grad Čakovec i Zajednica sportskih udruga Čakovca.

Reprezentacija se okuplja, a Čačić obećava: 'Idemo u Rusiju s prvog mjesta'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.