Povezane vijesti
KAŠTELANKE prvakinje druge lige

KAŠTELANKE prvakinje druge lige

Pred punim gledištem u dvorani  OŠ Belica odigran je derbi susret  u 2. A  odbojkaškoj ligi centar za mjesta od 1. do 6. za osvajanje naslova  u ligi....

ODBOJKA Važan susret Centrometala sa Šibenikom

Odavno nije viđena ovakva završnica prve odbojkaške lige što se tiče odbojkaša Centrometala. Tri momčadi bore se za dva mjesta u doigravanju za prvaka, ali i za ostanak u jačoj grupi prve lige slijedeće sezone.

U zadnjoj utakmici prve faze Centrometal je pobjedio Sisak 3:2 i ušao kao peti u drugu fazu. Sisak je zaostajao jedan bod, a Šibenik pet.

U prvom kolu druge faze Centrometal je uzeo bod u Šibeniku, Sisak tri protiv Karlovca. Zatim je Centrometal pobjedio Sisak za tri boda, a Šibenik se provukao u Karlovcu 3:1. U trećem kolu Centrometal je kiksao u Karlovcu gdje je uzeo samo bod, a Šibenik je u gostima dobio Sisak 3:1. No Sišćani su odmah uzvratili Šibeniku u gostima, kao i Centrometal Karlovcu kod kuće za tri boda.

Tako dva kola do kraja Centrometal ima 22 boda, Sisak ima 19, a Šibenik 17. U subotu Centrometal dočekuje Šibenik i treba mu barem bod, tj dva seta. U zadnjem kolu Centrometal gostuje u Sisku.

Dakle iznimno važan susret u subotu koji se igra u dvorani NGC Aton s početkom od 18:00 sati. Iz kluba pozivaju navijače da naprave atmosferu kakva je često viđena na bitnijim utakmicama kluba. Ulaz je besplatan.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Nakon pogrešaka na suđenju na derbiju: je li vrijeme za videotehnologiju na hrvatskim terenima?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.