Povezane vijesti
PORAZ CENTROMETALA i pad za dva mjesta

PORAZ CENTROMETALA i pad za dva mjesta

U jednoj od najbitnijih utakmice sezone odbojkaši Centrometala u potpunosti su podbacili i prepustili gostima iz Siska sva tri boda.A počeli su domaći...

ODBOJKA Važan susret Centrometala sa Šibenikom

Odavno nije viđena ovakva završnica prve odbojkaške lige što se tiče odbojkaša Centrometala. Tri momčadi bore se za dva mjesta u doigravanju za prvaka, ali i za ostanak u jačoj grupi prve lige slijedeće sezone.

U zadnjoj utakmici prve faze Centrometal je pobjedio Sisak 3:2 i ušao kao peti u drugu fazu. Sisak je zaostajao jedan bod, a Šibenik pet.

U prvom kolu druge faze Centrometal je uzeo bod u Šibeniku, Sisak tri protiv Karlovca. Zatim je Centrometal pobjedio Sisak za tri boda, a Šibenik se provukao u Karlovcu 3:1. U trećem kolu Centrometal je kiksao u Karlovcu gdje je uzeo samo bod, a Šibenik je u gostima dobio Sisak 3:1. No Sišćani su odmah uzvratili Šibeniku u gostima, kao i Centrometal Karlovcu kod kuće za tri boda.

Tako dva kola do kraja Centrometal ima 22 boda, Sisak ima 19, a Šibenik 17. U subotu Centrometal dočekuje Šibenik i treba mu barem bod, tj dva seta. U zadnjem kolu Centrometal gostuje u Sisku.

Dakle iznimno važan susret u subotu koji se igra u dvorani NGC Aton s početkom od 18:00 sati. Iz kluba pozivaju navijače da naprave atmosferu kakva je često viđena na bitnijim utakmicama kluba. Ulaz je besplatan.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Koje su postaje Hrvatske na SP-u u Rusiji i što čeka navijače?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.