OBA NASLOVA za Punčec

Noa Levak i Lucija Vidović članovi TK Franjo Punčec pobjednici su Mastersa, završnog turnira regije Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske do 10 godina.

Na završnom turniru koji je održan na terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu nastupili su svi ponajbolji igrači i igračice sa rang liste TSSH. Šesnaest dječaka i četrnaest djevojčica borilo se za titulu najboljeg u regiji. Turnir je igran po pravilima Play & stay programa.Noa Levak ostvario je sve pobjede u svojoj skupini, u polufinalu je bio bolji od Jana Šijaka (TK Koprivnica) rezultatom 41, a u finalnom susretu pobijedio je Deana Raodjevića (TK Feniks Daruvar) 40 40.

Lucija Vidović bila je skoro jednako uvjerljiva, ostvarila je sve pobjede u svojoj skupini, u polufinalu bila bolja od Eme Šantić (TK Didon Virovitica) 40, a u finalnom susretu od Tamare Balent (TK Prelog) 41 42.    Vrlo dobre rezultate ostvarili su i ostali igrači i igračice Punčeca. Lukas Ladić osvojio je drugo mjesto u srebnrnoj skupini, Gabriel Nađ treće. U zelenoj skupini Viktor Rešetar osvojio je prvo mjesto, Mihael Želežnjak i Noa Lepen treće.

Emily Božić zauzela je prvo mjesto u srebrnoj skupini. U istoj skupini Nika Urem zauzela je drugo mjesto.Plasman za Državni masters do 10 godina koji će se održati u Zadru plasirali su Noa Levak i Lucija Vidović (TK Franjo Punčec i Juraj Horvat i Tamara Balent iz Tenis kluba Prelog.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

I Meksikanci i mnogi Hrvati nezadovoljni što je Vatrene napustilo šest prvotimaca: Ćorluka otvoreno prozvao igrače
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.