NOVO U URBAN FIT-u Kundolini yoga za opušten i zdrav život bez stresa

U četvrtak, 14. rujna 2017, u 19 sati u novootvorenom Fitness studiu Urban Fit u čakovečkom Centru „Jug“, Tomaša Goričanca 1, (bivši Betex), pod stručnim vodstvom certificirane trenerice Kristine Gita Kavran, počinje sezona Kundolini yoge.

Prvi je sat probni i besplatan za sve zainteresirane, no zbog velikog interesa potrebno je rezervirati termin na mail ili u inboxu njihove Facebook stranice.

Svoje mjesto možete rezervirati i na broj telefona 040/295 542.

Kundolini yoga prema učenju Yogi Bhajana dinamična je vrsta yoge koja nosi i naziv Yoga Svjesnosti. Tehnike Kundolini yoge tisućljećima su se proučavale i prakticirale u zatvorenim ashramima Indije i Tibeta i prenosile su se isključivo usmenim putem izravno s učitelja na učenika. Značenje riječi kundal je „uvojak u kosi voljene osobe“. Kundolini energija zapravo je kreativni potencijal svakoga čovjeka.

Kundolini yoga temelji se na određenom slijedu vježbi (kriya) s konkretnim ishodom preciziranim za svaku kriyu. To nam omogućuje rad na pojedinačnim aspektima našeg postojanja koji u određenom trenutku iziskuju posebnu pozornost, ali i na cjelovitom razvoju čovjeka i širenju svijesti.

Osim tehnika disanja (pranayam), položaja tijela (asane) i meditacije (dhyana), Kundolini yoga sadrži i recitiranje mantri, te uključuje elemente bhakti, shakti i raja yoge. Tehnike su sigurne i nije potrebno predznanje ili prethodno iskustvo. Neovisno o dobi ili tjelesnoj kondiciji svi mogu prakticirati Kundalini yogu.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Iako je sinoć ostao na klupi Mario Mandžukić doživio je ovacije i veliko priznanje navijača Juventusa!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.