Povezane vijesti
  
SLAKOVČANI oštećeni u Novom Marofu?

SLAKOVČANI oštećeni u Novom Marofu?

U 4. HNL Novi Marof je pobijedio Slobodu Slakovec 3:1. Slakovčani su poveli, no domaćin je preokrenuo rezultat u drugom dijelu.Dobili smo video tog su...

NOGOMETNA SRIJEDA Četiri zaostale prvenstvene utakmice

U srijedu će se odigrati četiri zaostale nogometne utakmice. U 4. HNL od 17:00 sati će igrati Rudar - Mladost Komet i Sloboda Slakovec - Podravina. Rudar je 8. na tablici s 34 boda, a Mladost Komet 6. s 38 bodova. Prema položaju na tablici čeka nas zanimljiva i neizvjesna utakmica. Slakovčani su pretposljednji s 20 bodova i moraju loviti domaću pobjedu za bodove spasa protiv Ludbrežana koji su 7. s 34 boda.

Zaostala utakmica 16. kola 2. ŽNL skupina A Budućnost Miklavec – Omladinac Držimurec Strelec igra se u srijedu s početkom u 17 sati. Miklavčani su 3. na tablici s 46 bodova i favoriti su protiv Omladinca (DS) koji je 11. s 27 bodova.

U utakmici 17. kola 2. ŽNL skupin B igraju Plavi Peklenica – Mura. Pekleničani su u zlatnoj sredini s 39 bodova, dok se nogometaši iz Hlapičine bore za naslov prvaka i trenutno su 4. s 49 bodova, a u slučaju pobjede primaknuli bi se vodećem Bratstvu iz Jurovca na samo bod manjka.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Ne smiruju se strasti na relaciji Osijek - HNS: 'Izbornik će nas kad tad morati pozvati'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.