Povezane vijesti
SPORTSKA SUBOTA Tenis, odbojka i nogomet

SPORTSKA SUBOTA Tenis, odbojka i nogomet

Subota 24. lipnja obiluje sportski događanjima. Na terenima Teniskog kluba Čakovec tijekom vikenda igraju se kvalifikacije teniskog turnira Marin Šuic...

  

Nogomet: Polet prvo kod kuće pa u Velikim Zdencima

U posljednjem 30. kolu 1. MNL Polet je u Svetom Martinu na Muri dočekao ekipu Podturna. Domaćin je susret iskoristio za proslavu naslova prvaka te kao najavu za dva kvalifikacijska susreta idućeg tjedna protiv Zdenke iz Velikih Zdenaca. Polet je lako slavio 6:0.


Riješeno je i pitanje domaćinstva kvalifikacija za 3. HNL. U srijedu će u Svetom Martinu na Muri Polet biti domaćin. Naša ekipa je htjela igrati domaću utakmicu u subotu jer je u srijedu uzvratna utakmica finala kupa MNS-a, no Zdenka nije bila za takav dogovor.


Uzvrat je u subotu u Velikim Zdencima. Treba podsjetiti da je Nedelišće prije nekoliko godina također sa Zdenkom igralo prvu utakmicu kod kuće kada je slavilo 5:0 pa onda baš i nije bila neka prednost drugu utakmicu igrati kod kuće.


U Macincu je Centrometal dočekao Čukovec '77. Centrometal je bio bolji 6:2. Poluvrijeme je bilo 3:0.


U pretposljednjem kolu 2. MNL zapad u Svetom Jurju na Bregu snage su odmjerili Venera i lider Rudar iz Murskoga Središća. Susret je završio bez golova 0:0.


Svi ostali susreti Međimurskih nogometnih liga igraju se sutra (nedjelja) s početkom su 17:30 sati.

Svetina: 'Ako je kazneni udarac za Dinamo najveći problem ove države, onda smo mi najugodnija zemlja za život'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.