Povezane vijesti
  
SLAKOVČANI oštećeni u Novom Marofu?

SLAKOVČANI oštećeni u Novom Marofu?

U 4. HNL Novi Marof je pobijedio Slobodu Slakovec 3:1. Slakovčani su poveli, no domaćin je preokrenuo rezultat u drugom dijelu.Dobili smo video tog su...

NK PUŠĆINE U utorak dolazi prvoligaš Slaven Belupo

Nakon plasmana na 8. mjesto u protekloj sezoni MŽNL ČK-VŽ seniori Pušćina s pripremama za novu sezonu kreću u nedjelju 16. srpnja treningom i prozivkom igrača u 19 sati.

Prva pripremna utakmica bit će protiv hrvatskog prvoligaša Slaven Belupa već u utorak, 18. srpnja na igralištu u Pušćinama s početkom u 18 sati. Druga pripremna utakmica bit će odigrana u Nedeljancu protiv istoimenog domaćina, 23. srpnja u 18 sati.

Do početka prvenstva planiraju se još četiri pripremne utakmice: Varteks Varaždin (30.7.), Sračinec (2.8.), Roho Rogoza (5.8.) i Tehničar Cvetkovec (12.-13.8.) čija će vremena odigravanja biti objavljena naknadno.

Tu je i kup, u kojem Pušćine u prvom kolu ide u goste Budućnosti iz Miklavca (6.8.) te će tjedan dana kasnije igrati i drugo kolo, ukoliko protiv Budućnosti upiše pobjedu.

U planu je odraditi 14 treninga prije početka prvenstva, već navedenih šest pripremnih utakmica te eventualno dvije kup utakmice. Uprava kluba i trener rade na pojačanjima kako bi Pušćine što spremnije dočekalo novu, četvrtu sezonu u MŽNL ČK-VŽ, donosi Facebook NK Pušćine.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

12 bodova je u igri, no Varaždinci su uvjereni: 'Vraćamo se u prvu ligu'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.