Povezane vijesti
ZAVRŠNICA lige veterana

ZAVRŠNICA lige veterana

U prostorijama Međimurskog nogometnog saveza izvučeni su parovi završnice liga veterana za sezonu 2017/18. Prvi susret u ponedjeljak 28. svibnja u 18:...

NK DUBRAVA SIVICA Vladimir Sabol 'Žrtva smo zimskog prijelaznog roka'

Ono što se već duže vrijeme nagoviještalo ovih se dana i obistinilo. Zbog velikih problema, a ponajviše koje im je donio zimski prijelazni rok u kojem ih je napustilo veliki broj igrača, uprava NK Dubrave iz Sivica donijela je odluka o prestanku nastupanju u natjeacnju u 2. Međimurskoj ligi seniorske ekipe.

Vladimir Sabol, član Uprave NK Dubrave iz Sivice i član skupštine MNS-a, uložio je veliki napor kako bi pokušao naći neko rješenje te s klubom progurati proljetni dio prvenstva, ali nije mu uspjelo. U razgovoru nam je rekao:

'Nakon što su nas napustila šestorica igrača pokušali smo na sve moguće načine kako bismo doveli igrače te se spasili, ali na našu veliku žalost nismo uspjeli. Podijelili smo igračima istupnice i zaželjeli im mnogo uspjeha u novim sredinama. To se je dogodilo zbog zimskog prijelaznog roka kojeg hitno treba ukinuti jer će se i drugim klubovima dogoditi naša sudbina'

Što slijedi?

- U ovih šest mjeseci pokušat će se konsolidirati nova uprava te pokušati formirati ponovno seniorska ekipa koja bi na jesen započela igrati u 3. Međimurskoj ligi. Također i sa školom nogometa Nogometaš 13 moramo se dogovoriti na drugačiji oblik suradnje jer smo koristili četiri igrača iz škole koji su nam se vratili u matični klub što je također uzrokovalo ovom tužnim događaju.

Želja nam je da vratimo sve naše domaće igrače koji igraju po drugim sredinama i da se ponovno od jeseni igra seniorski nogomet na našem igralištu i to na radost velikog broja naših simpatizera - kaže Sabol.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Branko Ivanković za RTL: 'Vjerujem u svog Varaždinca Zlatka Dalića i dobar rezultat na SP-u'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.