Povezane vijesti
MEĐIMURJE prvi juniorski finalist Kupa

MEĐIMURJE prvi juniorski finalist Kupa

U prvom polufinalnom juniorskom nogometnom Kup susretu ŠN Sveti Martin je poražena od ŠN Međimurje Čakovec 0:1. Susret se doslovno prelomio u samoj za...

NK DRAŠKOVEC Slave 70. rođendan i žele plasman u višu ligu

Svoju su redovnu godišnju skupštinu protekloga vikenda održali članovi Nogometnog kluba Draškovec Geothermae. O radu kluba u proteklom razdoblju govorio je predsjednik kluba Josip Kobal.

Skupštinu su pozdravili predstavnici Grada Preloga, a posebnu je čestitku nogometašima iz Draškovca uputio gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek. Ove godine NK Draškovec Geothermae slavi sedamdeset godina svoga postojanja.

Naime, NK Draškovec Geothermae, sportski je sljednik Sportskog društva „1. maj“, osnovanog 1948. godine. Sve je te godine nogometni klub u Draškovcu bio centar sportskog i društvenog života mjesta.

Danas Draškovec igra u 3. ligi Međimurskog nogometnog saveza, a cilj ekipe, koju s trenerske klupe vodi iskusni lisac Branko Lipić, je vrh tablice i plasman u 2. ligu Međimurskog nogometnog saveza za sljedeću sezonu.

Trenutno su u tijeku radovi i na obnovi svlačionica te prostora kluba na igralištu u Draškovcu, čime bi ovaj sedamdesetogodišnjak dobio prostore kakve zaslužuje, javlja Prelog.hr.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Lino Červar za RTL: 'Čupić i Gojun? Reprezentativni krug je otvoren, moraju pokazati želju i volju'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.