Povezane vijesti
OTVORENA speedway sezona

OTVORENA speedway sezona

U utorak 13. ožujka počieli su treninzi na stazi speedway stadiona Milenium u Donjem Kraljevcu. Dolaze vozači iz Unie Tarnow, Lublina, Landshuta, ali...

NAGRADNA IGRA: U subotu speedway utrka u Donjem Kraljevcu

U subotu 1. travnja vozi se prva speedway utrku u ovoj sezoni u Donjem Kraljevcu na stadionu Milenium: prvenstvo Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Sudjelovat će 18 vozača iz Slovenije, Mađarske, Češke, Italije, Njemačke i Hrvatske.

Iz Mađarske dolaze Tabaka, Magoši, Kovacs i Fazekas, od koji su prva dvojica iskusni vozači i pokazali su odlične vožnje na ovoj stazi. Sloveniju predstavljaju Škorja, Ivačič i Štojs. Žagara nema jer njihovi vozači po novim slovenskim pravilima ne moraju voziti na utrkama državnog prvenstva izvan Slovenije, jer im se boduju za domaće utrke za prvaka.Uzbudljivih vožnji neće nedostajati, posebno između slovenskog trojca kojima plasman na ovoj utrci te nedjeljnoj u Krškom utječe na izbor 'wild card' vozača za Grand Prix Slovenije 29. travnja. Iz Češke dolaze iskusni Jozef Franc i Jaroslaw Petrak te nešto mlađi Filip Hajek i Jozef Nowak.

Njemačku predstavljaju braća Spiller od kojih će mlađi nastupiti kao druga rezerva. Talijani u punom sastavu Castagna, Lenarduzzi, Vicentin i Franchetti poznati su našoj publici. Naš najpoznatiji motociklist i višestruki državni prvak Jurica Pavlic vozit će u bojama hrvatske zastave.Njemu je ovo prva utrka u sezoni a već drugi dan ista utrka održat će se u Krškom s početkom u 15 sati kao i najočekivaniji okršaj: Pavlic – Žagar. Novost u ovome prvenstvu je koncept utrke: nakon 20 vožnji, najbolja dvojica plasirat će se direktno u finale, a vozači od 3. do 6. mjesta ulaze u 21. vožnju iz koje prvi i drugi vozač ulaze u finale.

Utrka počinje u 16 sati, cijene ulaznice su 50 kuna za sve tribine, dok je ulaz za djecu do 14 godina besplatan.NAGRADNA IGRA: Deset ulaznica za subotnju utrku već smo podijelili pa kako vlada veliki interes ulaznice dijelimo i dalje. Za prvih petero najbržih koji ispod ovog teksta ostave svoje ime i prezime darujemo po dvije ulaznice za subotnju utrku.

Stadion se otvara u 15:00 sati i nakon tog vremena možete podići svoje ulaznice u prostoriji za akreditacije novinara prije ulaska u sam stadion. Za cijeli tejdan najavljeno je sunčano i toplo vrijeme pa uživajte u subotu uz adrenalinska speedway uzbuđenja u pravom sportskom ambijentu.Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

'Samo trud, znoj i odricanje': počele su pripreme, Červar službeno otvorio akciju EURO 2018.
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.