Povezane vijesti
SONTOR CUP Turnir u beli u Pribislavcu

SONTOR CUP Turnir u beli u Pribislavcu

NK Polet Pribislavec organizira tradicionalni turnir u beli Sontor Cup u nedjelju 25. veljače s početkom u 15:00 sati. Kotizacija po paru je 100 kuna,...

NAGRADNA IGRA Koliko golova će biti postignuto na Turniru prvaka?

Najavili smo Turnir prvaka međimurskih nogometnih liga koji će se odigrati 29. i 30. srpnja u Vratišincu. Najbolji klubovi u međimurskim ligama odigrat će kvalitetan i zanimljiv turnir kao službeni uvod u novu sezonu, a u Vratišincu su pripremili još brojne druge popratne aktivnosti.

Prvog dana u subotu 29. srpnja polufinala će odigrati od 16:00 sati NK Dinamo Palovec - NK Drava Kuršanec i od 18:00 sati NK Sokol Vratišinec - NK Dinamo Domašinec. U nedjelju 30. srpnja u 18:00 sati je finale.

NAGRADNA IGRA: U suradnji s domaćinom i organizatorom Nogometnim klubom Sokol Vratišinec organiziramo nagradnu igru. Vaš je zadatak pogoditi ukupan broj golova na tri utakmice Turnira prvaka. Ne računamo eventualne jedanasterce u slučaju neriješenog rezultata.

Nagradu osigurava Restoran Royal, a nagrada je jumbo pizza i dva pića. Igrajte se s nama i prognozirajte ukupan broj golova, dođite tijekom vikenda 29. i 30. srpnja na Turnir prvaka u Vratišinec, a najsretniji prognozer će se još dodatno počastiti u Restoranu Royal.

Svatko od čitatelja može u komentar ostaviti samo jednu prognozu, možete ostavljati prognoze do subote 29. srpnja do 16:00 sati, a bude li više točnih prognoza sretnog dobitnika odredit ćemo slučajnim odabirom. Sretno svima!
Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Cindrić će biti jedna od glavnih uzdanica na EURU: novoizabrani najomiljeniji rukometaš u 2017. godini ekskluzivno za RTL
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.