NAGRADNA IGRA Koliko golova će biti postignuto na Turniru prvaka?

Najavili smo Turnir prvaka međimurskih nogometnih liga koji će se odigrati 29. i 30. srpnja u Vratišincu. Najbolji klubovi u međimurskim ligama odigrat će kvalitetan i zanimljiv turnir kao službeni uvod u novu sezonu, a u Vratišincu su pripremili još brojne druge popratne aktivnosti.

Prvog dana u subotu 29. srpnja polufinala će odigrati od 16:00 sati NK Dinamo Palovec - NK Drava Kuršanec i od 18:00 sati NK Sokol Vratišinec - NK Dinamo Domašinec. U nedjelju 30. srpnja u 18:00 sati je finale.

NAGRADNA IGRA: U suradnji s domaćinom i organizatorom Nogometnim klubom Sokol Vratišinec organiziramo nagradnu igru. Vaš je zadatak pogoditi ukupan broj golova na tri utakmice Turnira prvaka. Ne računamo eventualne jedanasterce u slučaju neriješenog rezultata.

Nagradu osigurava Restoran Royal, a nagrada je jumbo pizza i dva pića. Igrajte se s nama i prognozirajte ukupan broj golova, dođite tijekom vikenda 29. i 30. srpnja na Turnir prvaka u Vratišinec, a najsretniji prognozer će se još dodatno počastiti u Restoranu Royal.

Svatko od čitatelja može u komentar ostaviti samo jednu prognozu, možete ostavljati prognoze do subote 29. srpnja do 16:00 sati, a bude li više točnih prognoza sretnog dobitnika odredit ćemo slučajnim odabirom. Sretno svima!
Pogledajte kako se na Kvarneru slavila dvostruka kruna
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.