Povezane vijesti
IZBOR najboljih rukometaša 2017. godine

IZBOR najboljih rukometaša 2017. godine

Međimurski rukometni savez provodi tradicionalni izbor Najboljih rukometaša za 2017. godinu. I ovaj put o najboljima će odlučiti predstavnici medijski...

MRK ČAKOVEC u petak dočekuje Sisak

Pred rukometašima Čakovca nova je sezona i novi izazovi, treću i nadaju se zadnju sezonu u II. HRL Sjever, a optimizam za navedeno daju im prošlogodišnji rezultati kada je u jakoj konkurenciji osvojeno drugo mjesto i ekipa koja je, uz male izmjene, ostala na okupu.

Tako je u GRK Varaždin 1930 u premijerligaške vode otišao Petar Sklepić, kojem ovim putem želie uspješnu sezonu i ostvarenje njegovih snova te Lovoro Pintarić koji odlazi na studij u Pulu. U klub su već ranije stigli Karlo Korent iz Nedelišća te Martin Bralić i Alen Lacić iz RK Zagorice, dok se od prošlog tjedan klubu pridružio i Dario Herman, iskusan povratnik u Čakovec nakon nekoliko sezona provedenih u najjačim ligama Hrvatske i Slovenije.

Ove sezone u Čakovcu ćemo gledati RK Dubrava 2, RK Zagorica, RK Petrinja, RK Prelog RK Trnovec, RK ZG Dubrava, RK Rugvica, GRK Varaždin 1930 2, RK Ludbreg, RK Sisak klubove koje smo pratili i u prošloj sezoni, nove članove lige RK Ivančica Ivanec i RK Dugo Selo, klubove koji su ispali iz prve lige te RK Nedelišće koje je u ligu ušlo umjesto RK Ivanska.

Prvu utakmicu seniori igraju u petak, 15. rujna s početkom u 19:15 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu te pozivaju sve ljubitelje rukometa da dođu podržati našu ekipu na početku prvenstva kao i da kupnjom ulaznice, osim radu kluba, pomognu i radu Udruge za autizam Pogled kojima od svake prodane ulaznice ide 5 kn.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dalić uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji nada se generalnoj probi s Brazilom, ali i da će uskoro zaigrati pred punim Poljudom - iz Splita odgovaraju: 'Teško!'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.