Povezane vijesti
NES(P)RETNI poraz rukometaša Nedelišća

NES(P)RETNI poraz rukometaša Nedelišća

Ni u 10. kolu 2. HRL Sjever rukometaši Nedelišća nisu uspjeli povećati svoj bodovni saldo. Izgubili su tijesno od ekipe Rugvice 31:32. Bez petorice st...

MRK ČAKOVEC pobjednik turnira u Nedelišću

U subotu je u Nedelišću održan tradicionalni memorijalni rukometni turnir Milek - Čoki - Aman. Na turniru uz domaćina RK Nedelišće (novog drugoligaša) sudjelovali su RK Sokol Vratišinec, MRK Čakovec I i MRK Čakovec II. U prvoj utakmici snage su odmjerili RK Nedelišće i MRK Čakovec II, a rezultat je bio 23:16. Slijedeću utakmicu s rezultatom 22:16 dobila je ekipa MRK Čakovec I protiv RK Sokol Vratišinec.

U borbi za treće mjesto u neizvjesnoj utakmici, RK Sokol pobjeđuje MRK Čakovec II 20:18. Finalni susret između RK Nedelišća i MRK Čakovec II bio je neizvjestan u prvom poluvremenu, rezultat 9:9. Drugi dio bolje otvaraju Čakovčani. Nedelišće drži korak do rezultata 13:13, ali gosti imaju više koncentracije u završnici i osvajaju turnir rezultatom 21:16.Najbolji strijelac turnira je Niko Škvorc (RK Nedelišće), najbolji golman Krunoslav Tarandek (RK Sokol), a najboljim igračem turnira proglašen je Vjeran Toplek (MRK Čakovec I).

Revijalnu utakmicu u sklopu turira odigrale su rukometašice ŽRK Zrinski i ŽRK Zelene Doline Žalec (SLO). Bolje su bile domaće rukometašice te pobijedile 25:16.

Zlatko Dalić jedva je čekao priliku: 'Nisam dugo razmišljao o ponudi da preuzmem reprezentaciju'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.