MONTREAL Filip Ude za dlaku ostao bez finala Svjetskog prvenstva

Filip Ude za dlaku je ostao bez finala na konju s hvataljkama Svjetskog prvenstva u sportskoj gimnastici koje se održava u kanadskom Montrealu. Čakovčanin nakon nastupa vježbača iz prve, druge i treće subdivizije zauzima nesretno 9. mjesto.

Član Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan je za svoju kvalifikacijsku vježbu dobio ukupnu ocjenu 14.400. 31-godišnjak je imao početnu ocjenu od 6.0, a za izvedbu  je od sudaca dobio 8.400. Ispostavilo kako je na kraju to ipak bilo nedovoljno jer u subotnje finale ulazi najboljih osam vježbača.

Posljednji koji je ulovio kartu za finale bio je Armenac Harutyun Merdinyan s ocjenom 14.433, samo 0.033 bolje od našeg predstavnika. Najbolji rezultat u kvalifikacijama, 15.300, ostvario je Britanac Max Whitlock.

Od ostalih naših predstavnika Jakov Vlahek je 15. s 14.133, a Robert Seligman 27. Za svoju izvedbu Osječanin je dobio ocjenu 13.533. Službeni rezultati bit će poznati danas kasno poslijepodne po hrvatskom vremenu kada svoj nastup odrade gimnastičari iz četvrte subdivizije, ali očekuje se kako neće ozbiljnije poremetiti raspored jer među njima nema nikog iz svjetskog vrha na konju s hvataljkama.  

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dinamo dominantan u Puli: pobjedom od četiri razlike bježi Hajduku za osam bodova prednosti!
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.