MLAKAR PODNIO OSTAVKU NK 'Vidovčan' bira novog predsjednika

NK 'Vidovčan' Donji Vidovec će sutra (utorak) u 19 sati u klupskim prostorijama održati izvanrednu izbornu skupštinu. Rezultat je to ostavke koju je podnio dosadašnji predsjednik Miroslav Mlakar (na fotografiji). On je na čelu kluba glede bolesti zamijenio danas nažalost pokojnog Blaža Jakupaka.

Iznoseći klupsku viziju rada i djelovanja Mlakar je tada rekao kako želi zajedničkim radom klupskog čelništva zadržati stabilnost natjecateljskih ekipa, da želi da Sportski park Kalanica postane ugodan kutak za okupljanje svih ljubitelja nogometa, a i onih željnih zabave i provoda.

Te nakane kao i ostale planske zadaće počeo je provoditi, no u nekim segmentima svoga rada dolazilo je do razmimoilaženja sa svojim najbližim suradnicima pa je glede toga najavio, a nedugo potom i podnio ostavku.

Kako je novo prvenstvo pred vratima trebalo je s igračkim kadrom održati pripremni sastanak i dogovor za treninge seniorske ekipe. To je obavljeno uz pomoć v.d. predsjednika Ivana Vidovića. 

Kako on ima obveze oko vođenja mlađih igračkih kategorija, odlučeno je da se napravi izborna skupština s primarnom zadaćom izbora novog predsjednika.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Zagrebovi klinci pobjednici najprestižnijeg turnira u svom uzrastu: na dočeku i ministar financija
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.