MEMORIJALNI TURNIR u stolnom tenisu u sjećanje na Julijanu Nagrajsalović

S ciljem druženja u sportskom duhu Udruga žena Breza iz Brezja organizira memorijalni turnir za Julijanu Nagrajsalović u stolnom tenisu. Pozivaju sve  udruge na sudjelovanje u natjecanju stolnotenisača amatera koje će se održati 29. travnja (subota) s početkom u 13 sati u prostorijama DVD-a Brezje.

U ekipu se mogu prijaviti maksimalno četiri člana. Ekipu mogu sačinjavati žene i muškarci, odnosno kombinirano. Pravo na sudjelovanje  imaju natjecatelji stariji od 18 godina, samo amateri. Kotizacija po svakome članu iznosi 20,00 kn (osiguran topli obrok).

Kako bi znali da želite sudjelovati na turniru potvrdite svoj dolazak do 25. travnja (utorak) zbog daljnjih priprema. Svoje sudjelovanje možete potvrditi na e-mail uz.breza@gmail.com ili na jedan od brojeva telefona: Spomenka Barlek 099/804 44 14 ili Sandra Radiković 091/592 81 39.

U utorak 25. travnja u 19:30 sati molimo da pošaljete svoga predstavnika da izvrši uplatu kotizacije ili uplatite na žiro račun HR61 2340 0091 1160 31661 te da dostavi imena sudionika na turniru. Izvlačenje parova je prije početka turnira.

Za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto (žene – muškarci) natjecatelje očekuju medalje.

Veliko srce: Soudani gol posvetio Petri koja se hrabro bori s opakom bolešću
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.