Povezane vijesti
PLIVANJE  2. memorijal Anto Dragić

PLIVANJE 2. memorijal Anto Dragić

Čakovečki plivački klub organizira 2. memorijal Anto Dragić (tradicionalno međunarodno plivačko natjecanje 19. Božićni miting Čakovec) koji će biti od...

MEDALJE I PEHARI za plivače ČPK-a na mitingu Sv. Patrik

U subotu i nedjelju najmlađi natjecatelji Čakovečkog plivačkog kluba su nastupili na 13. plivačkom mitingu Sv. Patrik. Na mitingu, u organizaciji PK Novi Zagreb, nastupilo je 869 plivača i plivačica iz 25 plivačkih klubova iz Republike Hrvatske. U subotu su na rasporedu bili natjecatelji 2005. i 2006. godišta, dok su u nedjelju nastupili natjecatelji rođeni 2007. i 2008. godine.    

Na mitingu u subotu su se plivale discipline 50m leptir, 50m leđno, 50m prsno, 50m slobodno i štafeta 4x50m mješovito, a u nedjelju 25m leptir, 25m leđno, 25m prsno, 25m slobodno i štafeta 4x25m mješovito. Čakovečki plivački klub je predstavljalo ukupno 22 natjecatelja, 12 u subotnjem i 10 u nedjeljnom programu.

Nagrade su se dodjeljivale zasebno za svaku starosnu kategoriju i disciplinu, kao i za ukupan poredak, do kojeg se došlo zbrajanjem vremena iz svake isplivane discipline. Prva tri natjecatelja u kategoriji i disciplini su dobili medalje, a prva tri natjecatelja u ukupnom poretku i prve tri štafete su osvojili pehare.    

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba koji su nastupili u subotu su Ema Medved, Gloria Požgaj, Hannah Ereiz, Anja Tušek, Haja Rapaić, Jana Slaviček, Marta Horvat, Mateo Flinčec, Sven Furdi, Borna Bičak, Gašpar Bodulica i Matija Tropša, dok su u nedjelju klub predstavljali Ema Šamarija, Jessica Elena Novak, Lucija Trupković, Meri Furdi, Sara Puklavec, Dominik Dukić, Luka Bašek, Roko Radek, Tin Janči i Mario Beliga.U izrazito jakoj konkurenciji najbolje rezultate u subotnjem programu su postigle plivačice Ema Medved i Hannah Ereiz, koje su, osim medalja, osvojile i pehare za 1. i 3. mjesto u ukupnom poretku. Sa 1. mjestom u disciplinama 50m slobodno i 50m leptir, 2. mjestom na 50m leđno i 5. mjestom na 50m prsno, Ema Medved je zauzela 1. mjesto u ukupnom poretku, a Hannah je, sa 1. mjestom u disciplini 50m leđno, 2. mjestom na 50m slobodno, 4. mjestom na 50m leptir i 12. mjestom na 50m prsno, zauzela 3. mjesto u ukupnom poretku.
    
U nedjeljnom programu najuspješniji su bili Mario Beliga s osvojenim 6. mjestom u ukupnom poretku (5. mjesto u disciplinama 25m leđno i leptir, 13. mjesto na 25m prsno i 19. mjesto na 25m slobodno) i Meri Furdi sa osvojenim 8. mjestom u ukupnom poretku (6. mjesto u disicplini 25m slobodno, 8. mjesto na 25m leptir, 9. mjesto na 25m leđno i 21. mjesto na 25m prsno). Natjecatelje je vodio trener Leonardo Novak, mag.cin.

Janica Kostelić ekskluzivno za RTL: 'Zakon o sportu trebao bi izaći na vidjelo krajem godine'
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.