Povezane vijesti
PLIVAČI PK Vidra nastupili u Velenju

PLIVAČI PK Vidra nastupili u Velenju

Ove godine plivači PK Vidra Varaždin i Čakovec po prvi puta sudjelovali na 4. Memorionalnom mitingu u plivanju za osobe s invaliditetom u Velenju u or...

MEDALJE I PEHARI za plivače ČPK-a na mitingu Sv. Patrik

U subotu i nedjelju najmlađi natjecatelji Čakovečkog plivačkog kluba su nastupili na 13. plivačkom mitingu Sv. Patrik. Na mitingu, u organizaciji PK Novi Zagreb, nastupilo je 869 plivača i plivačica iz 25 plivačkih klubova iz Republike Hrvatske. U subotu su na rasporedu bili natjecatelji 2005. i 2006. godišta, dok su u nedjelju nastupili natjecatelji rođeni 2007. i 2008. godine.    

Na mitingu u subotu su se plivale discipline 50m leptir, 50m leđno, 50m prsno, 50m slobodno i štafeta 4x50m mješovito, a u nedjelju 25m leptir, 25m leđno, 25m prsno, 25m slobodno i štafeta 4x25m mješovito. Čakovečki plivački klub je predstavljalo ukupno 22 natjecatelja, 12 u subotnjem i 10 u nedjeljnom programu.

Nagrade su se dodjeljivale zasebno za svaku starosnu kategoriju i disciplinu, kao i za ukupan poredak, do kojeg se došlo zbrajanjem vremena iz svake isplivane discipline. Prva tri natjecatelja u kategoriji i disciplini su dobili medalje, a prva tri natjecatelja u ukupnom poretku i prve tri štafete su osvojili pehare.    

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba koji su nastupili u subotu su Ema Medved, Gloria Požgaj, Hannah Ereiz, Anja Tušek, Haja Rapaić, Jana Slaviček, Marta Horvat, Mateo Flinčec, Sven Furdi, Borna Bičak, Gašpar Bodulica i Matija Tropša, dok su u nedjelju klub predstavljali Ema Šamarija, Jessica Elena Novak, Lucija Trupković, Meri Furdi, Sara Puklavec, Dominik Dukić, Luka Bašek, Roko Radek, Tin Janči i Mario Beliga.U izrazito jakoj konkurenciji najbolje rezultate u subotnjem programu su postigle plivačice Ema Medved i Hannah Ereiz, koje su, osim medalja, osvojile i pehare za 1. i 3. mjesto u ukupnom poretku. Sa 1. mjestom u disciplinama 50m slobodno i 50m leptir, 2. mjestom na 50m leđno i 5. mjestom na 50m prsno, Ema Medved je zauzela 1. mjesto u ukupnom poretku, a Hannah je, sa 1. mjestom u disciplini 50m leđno, 2. mjestom na 50m slobodno, 4. mjestom na 50m leptir i 12. mjestom na 50m prsno, zauzela 3. mjesto u ukupnom poretku.
    
U nedjeljnom programu najuspješniji su bili Mario Beliga s osvojenim 6. mjestom u ukupnom poretku (5. mjesto u disciplinama 25m leđno i leptir, 13. mjesto na 25m prsno i 19. mjesto na 25m slobodno) i Meri Furdi sa osvojenim 8. mjestom u ukupnom poretku (6. mjesto u disicplini 25m slobodno, 8. mjesto na 25m leptir, 9. mjesto na 25m leđno i 21. mjesto na 25m prsno). Natjecatelje je vodio trener Leonardo Novak, mag.cin.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Zdravko Mamić došao na sud s vrećicama u kojima su navodno dokazni materijali
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.