Povezane vijesti
MLADOST IVANOVEC organizira turnir u beli

MLADOST IVANOVEC organizira turnir u beli

Poštovani zaljubljenici u belu  NK Mladost Ivanovec vas poziva na turnir u beli koji će se održati u subotu 24. veljače u prostorijama  NK Mladost s p...

MATO KLJAJIĆ 'Očekujem podršku i onih koje nismo podržali'

Prilično su burne reakcije na izbor Davora Šukera kao kandidata za predsjednika Hrvatskog nogometog saveza što je u subotu izglasao Izvršni odbor Međimurskog nogometnog saveza.

Za podršku Šukeru uz predsjednika Matu Kljajića bili su Damir Dominić, Robert Čižmešija, Alojzije Sobočanec, Zlatko Rajf, Dragutin Vuk i Ivan Cerovec, a protiv su bili Marijan Uršanić i Nino Bistrović. Vlado Balent ostao suzdržan. Na sjednici nisu bili Tomislav Kralj, Miljenko Bakač i Mijo Horvat.

Kontaktirali smo Matu Kljaića da čujemo detalje oko ovog slučaja: 'Mi nismo nikakva interesna skupina. Nismo imali izbora, čekali smo i nismo se zalijetavali. Situacija je bila takva da Davor Šuker nije imao protukandidata i bilo je na nama odlučiti za njega ili ići kontra svih.

Što se tiče poruka da sam uhljeb i da nešto radim iz financijskog interesa mogu samo reći da sam volonter cijelo vrijeme i nikad nisam uzeo nikakv novac. Privrednik sam i moj rad u nogometu je iz ljubavi prema njemu. Nikad nisam uzeo ni lipe, jedino što radim jest da dajem. Ne živim od sporta i nogometa, radim u jednoj od najboljih tvrtki u regiji. Radim pošteno i korektno, svakoga mogu pogledati u lice.

Ono što je naš cilj i želja dati svoj doprinos napretku nogometa u Međimurju. Ono što me veseli je subota kada smo podijelili nagrade najboljima u mlađim dobnim skupinama. Cijelo vrijeme ističem da su nam djeca i škole nogometa prioritet te će tako ići i dalje. Radimo za nogomet i djecu, ne za sebe i Međimurski nogometni savez.'

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Koje su postaje Hrvatske na SP-u u Rusiji i što čeka navijače?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.