Povezane vijesti
MEĐIMURJE prvi juniorski finalist Kupa

MEĐIMURJE prvi juniorski finalist Kupa

U prvom polufinalnom juniorskom nogometnom Kup susretu ŠN Sveti Martin je poražena od ŠN Međimurje Čakovec 0:1. Susret se doslovno prelomio u samoj za...

MATO KLJAJIĆ: 'Liječnički pregledi su gorući problem'

Za manje od mjesec dana nastavlja se prvenstvo u nogometnim ligama. Klubovi su dobili nove iskaznice u Međimurskom nogometnom savezu, a sada se opet vraćamo na pitanje važećih liječničkih pregleda. Dva puta godišnje bi se trebali napraviti po cijeni od 120 kuna ili na više kod liječnika sportske medicine kojeg kod nas u Međimurju ni nema.

Ima li klub više kategorija to ispada primjerice za sto nogometaša 24 000 kuna godišnje samo za liječničke preglede. Klubovi teško spajaju kraj s krajem, sve je manje nogometaša, na dosadašnji način gdje su bili prisutni različiti štambilji klubovi se sve rjeđe odlučuju.

Pitali smo predsjednika Međimurskog nogometnog saveza i člana Izvršnog odbora HNS-a Matu Kljajića što će biti s liječničkim pregledima: 'Ovo je jedan od gorućih problema i svima je jasno da je ovakvo stanje za male klubove neodrživo.

Vezani smo još uvijek Zakonom kojeg moramo poštovati, ali radimo na tome da olakšamo klubovima obavljanje liječničkih pregleda. Nema smisla da profesionalac i amater ili rekreativac imaju jednaku obavezu obavljanja ličječničkih pregleda dva puta godišnje.

Jasno nam je da prvenstvo počinje za manje od mjesec dana i zato smo u stalnim kontaktima kako bismo riješili ovaj problem.'

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Dinamo ide u privatizaciju: za sljedeći pohod na Ligu prvaka kao sportsko dioničko društvo?
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.