MARTA NOVAK pozvana na ljetni kamp HSTS-a

Od 19. do 25. kolovoza u gradskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji održat će se ljetni kamp za mlade stolnotenisače i stolnotenisačice iz hrvatskih klubova. Trener za regionalni razvoj Hrvatskoga stolnoteniskog saveza Goran Radanović na kamp, čiji će voditelj biti Diego Lipšovšek, a treneri Marko Habijanec, Jelena Zlojutro i Markić Križan, pozvao je po šest najboljih najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja, redoslijedom po rang listi za netom završenu sezonu.

Na popisu pozvanih je i perspektivna igračica Putjana Marta Novak, uz koju su pozivnice dobile još Stela Šaš iz Koprivnice, Sena Smailji iz riječkih Srdoća, Tamara Nakić iz GSTK Zagreba i Zrinka Rebić iz zagrebačkoga Stenjevec-Jegera.

Nažalost, za jedno je mjesto prekratak bio najmlađi kadet MSTC Čakovca Matija Strbat, koji će priliku dobiti ne prijavi li se netko od prve šestorice s rang liste, koji su dobili pozive. Za odlazak na kamp klubovi će trebati podmiriti troškove prijevoza i kotizacije od 200 kn HSTS-u, koji pak snosi izdatke smještaja, prehrane, dvorane i trenera.

Besplatnu eMedjimurje.hr aplikaciju za Android možete preuzeti klikom ovdje, a za iPhone ovdje.

Kakva Hrvatska se priprema za Messija: donosimo Dalićev sastav za večerašnji susret s Peruom
Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.